И просто така... е надписът, който се появява в началото

...
И просто така... е надписът, който се появява в началото
Коментари Харесай

Сериалът "Сексът и градът" се завръща. Но без Саманта!

" И просто по този начин... " е надписът, който се появява при започване на тийзъра, който зарадва почитателите на " Сексът и градът ". Известният сериал се завръща с третата си част, в която ще има и единствено 3 съществени персонажа - Кари, Миранда и Шарлот. От присъединяване в продукцията се е отхвърли Ким Катрал, с нейната роля на Саманта.

Сериалът ще продължи с 10 епизода, с дълготрайност от 30 минути всеки и ще се излъчат по HBO Max.

И трите актриси -, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, споделиха тийзъра в профилите си в обществените мрежи. В него са снимани подиуми от известни места в Ню Йорк.



Продължението на сериала ще споделя за другарството на трите, когато те са към този момент на 50 години.

И до момента в който някогашните й колежки споделяха видеото за продължението на сериала, Ким Катрал разгласява фотоси, от които се вижда, че тя е предпочела спокойствието на природата.



Пред английския вестник “Гардиън” Катрал упрекна колежката си Сара Джесика Паркър, че я е тормозела да се върне за продължението на кино лентата. Тя обаче си дала обещание, че Саманта ще остане в предишното ѝ: “Продължих с ролята на Саманта даже след финала, тъй като обичам “Сексът и градът”. Да вземам участие в този сериал беше същинска благословия, само че след втория филм към този момент ми беше задоволително. Не разбирам за какво просто не ме сменят с друга актриса, вместо да си губят времето да ме тормозят. Не значи не.”

Между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър е имало и други проблеми.

Катрал се е почувствала ощетена поради това, че Сара Джесика Паркър, в ролята си на продуцент, взема доста по-голям хонорар от останалите три актриси. Катрал пробвала да убеди двете си колежки Дейвис и Никсън да изискат повече пари дружно с нея, само че не получила поддръжката им и по тази причина напуснала сериала.

Какви са реакциите на другите актриси от сериала - четете в Ladyzone.bg.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР