И просто ей така се завръща за втори сезон на

...
И просто ей така се завръща за втори сезон на
Коментари Харесай

Афро-, арабка и Кари с Карден: изненадите на Сексът и градът 2.0

" И просто ей по този начин " се завръща за втори сезон на 22 юни с премиера на Max. Докато доста почитатели на рестарта на " Сексът и градът " чакат с неспокойствие да видят по какъв начин ще се развие сюжетът на този сезон, доста други чакат да видят каква мода ще има в сериала.

Модата постоянно е била основен съставен елемент на франчайза " Сексът и градът ". Главната героиня Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, се утвърди като захласната от модата нюйоркчанка още от първия епизод на сериала, чиято премиера беше през 1998 година

Сериалът оказва въздействие за популяризирането на доста фешън марки и артикули. На чантата на Кери Fendi, която тя стартира да носи във втория сезон, се приписва американската известност на стила. Влиянието му е толкоз трайно, че предходната есен Сара Джесика Паркър пусна колаборация с Fendi Baguette.

На сериала се приписва и повишението на известността на марките обувки Jimmy Choo и Manolo Blahnik в Съединени американски щати. На финала на първия сезон на " И просто ей по този начин " оранжевата рокля на Кери от стилната къща Valentino провокира 1085% нарастване на търсенията, съгласно Love the Sales.

 В навечерието на втория сезон WWD преглежда от близко някои от костюмите.

В първия филмов откъс на кино лентата И просто ей по този начин, оповестен през април, Кери носи малко по-голям кариран блейзър, комбиниран с шапка федора. Визията се трансформира в един от присъщите облици от филмовия откъс, защото Кари носи чанта през рамо от Pierre Cardin, часовник и златен маншет, като листо.

 width=

На първите оповестени рекламни фотоси Ния, Кари и Шема се събират към бар, с цел да обсъдят запознанства, като всяка от тях има три неповторими визии.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР