И продължи: Уважаеми дами и господа народни представители, ако правиш

...
И продължи: Уважаеми дами и господа народни представители, ако правиш
Коментари Харесай

Привилегиите На Народните Любимци Остават Мираж! Корнелия Нинова Поля С Ледения Душ Българските Депутати!

И продължи:

„ Уважаеми дами и господа народни представители, в случай че правиш смели и безапелационни поръчки, че искаш да промениш система, модел, да сложиш завършек на прехода и да поведеш страната в друга посока, би трябвало да започнеш от себе си, да дадеш персонален образец. Знаем ли всички, че пропастта сред политици и народ се усилва - знаем. Знаем ли всички, че сме обрасли с привилегии “.

Нинова посочи и какви тъкмо ще са предложенията на левицата.

„ Кой българин, с изключение на политическият хайлайф на страната работи на заплата, която зависи от растежа на междинната работна заплата в страна. 99% от българския народ работи на закрепена заплата. Ние ще си подвигаме заплатата всякога, когато се увеличи междинната. С кое право? Това не е популизъм, това е парламентарен принцип за равни права. Това е принцип за правдивост “, съобщи Нинова.

Тя попита какъв брой души в България почиват над 70 дни и сама отговори - 240, колкото са народните представители.

„ Как може един миньор за тежък физически труд да почива 30 дни, а депутатите да почиват 70? “, възмути се водачът на социалистите.

По-рано ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посочи постигнатото от ръководещите, упрекна Българска социалистическа партия, че си играят със страховете на хората и назова несъответстващи рецензиите на президента Румен Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР