И при новия наставник Нико Ковач опитният Франк Рибери продължава

...
И при новия наставник Нико Ковач опитният Франк Рибери продължава
Коментари Харесай

Рибери не пропусна пак да се разсърди при смяната си

И при новия ментор Нико Ковач опитният Франк Рибери продължава с практиката да се ядосва, когато бъде изваден от игра в мачовете на Байерн (Мюнхен). 35-годишният футболист се разсърди, че треньорът го смени в 84-ата минута на миналото дерби с Шалке 04. По това време първенците към този момент водеха с 2:0 и успеха им беше сигурна. Рибери обаче показва пред Ковач, че не е благополучен. Същото той постоянно правеше и при предшествениците на хърватина.

“Франк не беше сърдит. Казах му, че се оправи ужасно, само че че и Серж Гнабри искаше да запише няколко минути. Всички сме едно цяло, нещата са наред”, съобщи Ковач по отношение на това.
 Шалке 04 - Байерн (Мюнхен) 0:2 @@@

Треньорът въпреки всичко регистрира, че е имало обстановки, в които Рибери е взел неверното решение: “Той излиза на положителни позиции, само че избира да подава. Да, това демонстрира, че Франк е екипен състезател, само че ми се коства, че той би трябвало по-често да шутира”.

Ариен Робен е другият футболист на Байерн, който постоянно недоволства при промяна. Бундеслига 4 кръг, събота 22 септември  Шалке 04 0:2краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР