И през тази година Община Бяла Слатина участва в конкурс

...
И през тази година Община Бяла Слатина участва в конкурс
Коментари Харесай

Община Бяла Слатина участва в конкурс по проект „Създаване на място за спорт и игри в местност „Лесопарка“ /снимки/

И през тази година Община Бяла Слатина взе участие в конкурс „ Обичам природата – и аз вземам участие “, оповестиха от управата на града. Събитието е в границите на националната акция „ Чиста околна среда “ за 2021 година с план „ Създаване на място за спорт и игри в околност „ Лесопарка “.
Основната цел на плана е обвързвана с възстановяване на виталната среда в съществуваща зона за спорт и отдих край Бяла Слатина – местността „ Лесопарка” и превръщането ѝ в привлекателно място за пълноценно оползотворяване на свободното време на жителите и гостите на града.
Проектното предложение е на стойност 10 000 лева и включва действия по разчистване и озеленяване на площи, създаване на детска площадка и оборудване за стрийт фитнес.
Настоящото планово предложение се явява като резултат от напъните на локалната администрация да обезпечи по-чиста, по-зелена и приветлива среда на своите поданици. Водени от поетата пред хората от общината отговорност за възстановяване съставените елементи на виталната среда, създаденото от чиновниците в общинска администрация планово предложение "Създаване на място за спорт и игри в околност „ Лесопарка “ планува възстановяване привлекателността на градската среда и опциите за игри и отдих на дребни и огромни в една от главните зелени зони на града..
С препоръчаните в плана действия за разчистване и възобновяване на зелените площи ще се сътвори по-приятна градска атмосфера в интерес на детските игри и занимания. Това от своя страна ще подкрепи образуването на обществена ангажираност у децата, техните родители, жителите и гостите на града във връзка с опазването на обновените зони в парка и поддържането на естетичния тип на средата. По този метод, с изключение на плануваните действия за озеленяване и възобновяване на зоните за отдих, планът "Създаване на място за спорт и игри в околност „ Лесопарка “ ще послужи на първо място като образец за образование на екологична просвета у популацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР