И през отминаващата2018година на голяма популярност се радваха куриозите, свързани

...
И през отминаващата2018година на голяма популярност се радваха куриозите, свързани
Коментари Харесай

Перфектният пенис, октопод на екстази и още 11 куриоза от 2018 г.

И през отминаващата 2018 година на огромна известност се радваха куриозите, свързани с животните и техните най-невероятни превъплъщения. Това е напълно естествено, защото животинското царство е огледален облик на човешкото и в държанието на жителите на небето, горите и океаните можем да открием купища общи черти.

През 2018 година имаше и не малко рядкости на полова тема , както и няколко безумия в категорията " Направи си самичък ". Вижте ги:
  
Акулите обичат джаза
 
Като откритието на австралийските учени от университета " Маккуори ", които откриха, че акулите си падат по джаза, а осъществявания на Луис Армстронг и Ела Фицджералд им доставят толкоз приятност, колкото и храната. Ръководителят на изследването проф. Калъм Браун твърди, че проучванията са още в начален етап, само че локалните морски хищници показвали мощни желания към музикалния род, зародил се в Ню Орлиънс.
 
Най-романтичните любовници
 
Ако повярваме на хвалбите на мъжете по света, всеки един от тях е непостижим мачо и ухажор. Но куриозите на 2018 ни подсказват, че мъжкарите имат какво да научат в любовния род не от различен, а от пухкавите панди. Съвместна разработка на китайски и американски учени стигна до заключението, че мъжките екземпляри на този тип са допустимо най-романтичните любовници. Специалистите откриха, че преди и по време на сексуален акт самците нашепват любовни песни право в ухото на партньорките.
 
Октоподите и екстази
 
През отминаващата 2018-а разбрахме, че и октоподите, както и хората, стават по-социални под въздействието на екстази, съгласно наблюдения на екип от университета " Джонс Хопкинс ". Един от пробно понадрусаните октоподи почнал да прави задни салта, а останалите почнали да реагират по-благосклонно на погалванията от страна на откривателите.-->
 
Не правете това у дома
 
В раздела " Не правете това у дома " небивалиците на 2018-а също ни дадоха няколко поучителни образеца. Дано не добие известност опитът на 50-годишен китаец, който благоразумно запазил анонимност, стараейки се да излекува запека си с дребен, само че обемист патладжан, подложен в ректалната област.
 Лилавите храни дават сила, мощ и превъзходно въодушевление през есента ThinkStock/Getty Images
В. " Метро " цитира и злъчните мнения в китайските обществени мрежи. Шегаджии предложили на самолекуващия се от констипация да прибави във вътрешностите си към патладжана малко чушки и картофи, тъй че да се получи обичайното ядене ранг сян.
 
Кучешка урина за сияйна кожа???
 
Много видеоклипове поучаваха дамите по какъв начин да станат по-красиви в домашни условия, само че тези упътвания също би трябвало да попаднат в раздела, който не предлага подражанието им.
 
Американската видеоблогърка Лин Лю залага на изпиването на урината на кучето си, като се хвали със сияйната си кожа. В течността гъмжало от витамините A и E и имало минимум 10 грама калций. Тя работила чудодейно и против акнето.
 
Епилация с паста за зъби и куркума???
 
Друга съмнителна козметичка, британката Малдина Шриензанада, посъветва дамите да се епилират с елементарна паста за зъби и куркума. При засъхването на пастата върху окосменото място тя се отстранява с влажна забрадка дружно с непотребните косми. А куркумата? Тя била за смазка и не взела участие в епилацията.
 
Кожата на обичания като картина на стената
 
Тук куриозите на 2018 естествено минават към сродна област, също обвързвана с кожата – татуировките. Вдовицата на татуиста Крис Уенсъл реши да резервира кожата с татусите му и да я вкара в картинни рамки. И едвам по-късно да кремира брачна половинка си. Услугата по консервацията на татусите била обезпечена от американската компания с настръхващото име " Спаси мастилото ми вечно! ".
 
Иск против ухажор с прекомерно огромен пенис
 
Отлитащата 2018-а ненадейно обогати и гражданското право. Приносът като по знамение пристигна от столицата на далечно Зимбабве. Съдебен състав в Хараре за пръв път гледа обезщетителен иск за разширена вагина. 29-годишната ищца Силиндиле Мангена изправи пред съда свръхнадарения в анатомично отношение Мугове Кирима. Със своята неустрашимост господин Кирима окончателно разширил интимната област на потърпевшата, за което тя изиска отплата в размер на 10 хиляди $ за реконструктивна хирургия.
 
Перфектният пенис
 
Без да напущаме сферата на репродуктивната анатомия, ще отбележим тазгодишния пробив на куриозите, който би предиздвикал да се изчервят адептите на " златното сечение " - от Евклид до Леонардо да Винчи. Става дума за обява в списанието " Сексуална медицина ", съгласно която е намерено и " златното сечение " на мъжкия сексуален орган.
 
Най-голямо задоволство на партньорката давал еректирал пенис със следните пропорции - дължина 13,2 сантиметра и обиколка 11,6 сантиметра.
 
Най-незадоволените дами във Англия
 
Британски статистици незабавно обогатиха откритието, като откриха в кои градове на Острова мъжете не се радват на сходно " златно сечение " в интимната област и като разследване на това съгражданките им се усещат най-необгрижвани в постелята. Антикласацията се оглавява от Оксфорд с 58 на 100 незадоволени дами, компактно следван от Бристол (56%), Брайтън (55%), Глазгоу (53%), Нюкасъл (52%) и Единбург (49%).
 
Китайски пръчици за храна, които ни карат да я усещаме по-солена
 
Куриозите донесоха и някои иновационни пробиви - в региона на джаджите. За отбелязване са китайските пръчици за храна, които с електрически импулси ни карат да я усещаме като по-солена. Рационализацията на Нимеша Ранасинга от университета на щата Мейн ни икономисва неудобството да се тъпчем с непотребен натриев хлорид, нездравословен за здравето.
 
Специално долни дрехи, което разрешава необезпокоявано изпускане на стомашни газове
 
В региона на модата и дизайна за отбелязване е сбирката долни дрехи и аксесоари, които със специфични филтри ни разрешават да изпускаме необезпокоявано стомашни газове на обществено място. Марката първопроходчик в региона е английската " Шредис ", а патентът е дело на Пол О'Лиъри, който предлага също и антигазова възглавничка за офиса.
 
Как един порноактьор желае да си отиде от този свят „ запаметяващо “
 
Погребалният бизнес тази година откри нови хоризонти, откакто порноактьорът Джони Рокард разкри своя план по какъв начин запаметяващо да си отиде от този свят. Той набира средства, с цел да бъде положен в " еректиран " ковчег, сходен на фалос, който да потъне подземен, ръководен с отдалечено.
 
Наздраве за радостните компании!
 
И с цел да не приключим в минорно въодушевление нашия годишен, преминаващ в коледно-новогодишен преглед, можем самоуверено да заявим, че радостната компания, честите, само че не и несъразмерни тостове, като и хубавата софра, могат да извършат чудеса. Това към този момент не е сертифицирано от нито един международен теоретичен колектив, само че пък комбинацията е била сполучливо тествана през вековете от генерации българи. Наздраве!

Вижте и куриозите от последните три години:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР