И през новата седмица ще има не малък брой български

...
И през новата седмица ще има не малък брой български
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 11-17 юли


И през новата седмица ще има не дребен брой български тенисисти, които ще вземат участие в интернационалните професионални шампионати по разнообразни кътчета на земното кълбо. Изабелла Шиникова, Димитър Кузманов и Адриан Андреев са родните представители на съревнования от по-високо равнище.

Изабелла Шиникова – W60+H Рим

Изабелла Шиникова попадна в главната скица на мощния ITF шампионат с награден фонд 60 хиляди $ и гостолюбие в италианската столица Рим. Жребият не е изтеглен, а измежду участничките личат имената на Клои Паке, Ирина Бара, Фиона Феро и Сара Ерани.

Димитър Кузманов, Адриан Андре ев – Чалънджър Амерсфорт

Двама българи на Чалънджър шампионат се трансформира в нещо всекидневно в последните месеци и тази седмица още веднъж ще имаме сходна обстановка на шампионата на клей в Амерсфорт, който е с награден фонд от 45 730 евро.

Димитър Кузманов започва непосредствено в главната скица като негов първи противник е поставеният под №7 Матс Мораинг (№133), против който в никакъв случай не е играл.

Адриан Андреев завоюва първия си дуел в квалификациите и в спор за място в същинската част на шампионата ще срещне някогашния №56 в ранглистата Иниго Сервантес.

Джулия Терзийска – W25 Ашафенбург

Джулия Терзийска е сложена под №3 в квалификациите на 25-хилядника в Германия на клей. В първи кръг нейна съперничка ще е представителката на домакините Лаура Изабел Путц.

Беатрис Спасова – W15 Монастир

Беатрис Спасова започва присъединяване си на първия от три поредни шампионата в Монастир на хард. Тя е част от главната скица, а жребият към момента не е изтеглен.

Ани Вангелова – W15 Казабланка

Ани Вангелова е №7 по ранкинг измежду декларираните за присъединяване на шампионата на клей в Мароко. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР