И през какви трудности е преминала, за да може да

...
И през какви трудности е преминала, за да може да
Коментари Харесай

Джена обяви война на псевдо звездите

И през какви компликации е минала, с цел да може да запише отначало песента, откакто нейна колежка се е пробвала да я вземе под носа й.

Хитовата изпълнителка признава, че е получавала доста предложения за участия в риалити формати, само че постоянно е отказвала и се аргументира за какво.

“Случвало се е няколко пъти да ми оферират да вземам участие в известни формати. Публиката не знае, че аз отхвърлям. Знаем добре, че когато си доста надъхан за кариера и с цената на всичко си, ще има доста плюсове и дивиденти от това, че си в този формат и по-късно в другия. Ще направиш медийни изяви, които носят още и още известност, само че на мен ми се желае това време да го давам на децата си и да бъда майка в този миг. Само аз и брачният партньор ми знаем какъв брой ни е мъчно в този миг и какво ни коства – през целия ден сме с дечицата си, цяла нощ работим, пътуваме…. Толкова безумни обстановки, толкоз е трудно… Толкова е мъчно, само че най-важното за нас е било развъждането и възпитанието на децата, любовта и образците, които ние ще дадем на тези деца, както и сред нас като взаимоотношения ” – споделя тя в подкаста: “Не съм подобен човек ” и добавя още:
Реклама
“Е, аз доста желая да бъда в някой от форматите, да обърна внимание чисто като музикант, тъй като имам какво да кажа – и като жури, и било то като преподавател на млади гении, това съм завършила… Но всичко с времето си, децата ми имат потребност също от мен. Не върша нещо непременно, а и мисля, че задоволителна и най-голяма реклама е хубавата ария и пеенето онлайн на участия ”.

Фолк звездата на “Пайнер ” приказва намерено за професионалния и персоналния си живот, без да икономисва нищо. Обидена е, че през 2012 година не са й дали премията за “Певица на годината ”, въпреки всички меломани и до ден сегашен да считат, че е била за нея. По думите й е уверена, че почитателите няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за триумфа на един артист-изпълнител.
Реклама
Джена споделя за връзките си със своя брачен партньор Атанас Стоев и какво е възприятието да бъде снаха на “Канарите ”. Никога няма да не помни по какъв начин са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също по този начин по кое време ще покаже фотоси на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР