И през април, Община Банско, съвместно с представители на туристическия

...
И през април, Община Банско, съвместно с представители на туристическия
Коментари Харесай

Активно присъствие на община Банско на Международните туристически изложения

И през април, Община Банско, взаимно с представители на туристическия отрасъл, продължи да промотира туристическия бизнес, участвайки в три интернационалните туристически изложби. За първа година Банско се показа на Международното туристическо ревю Tourism & Travel Expo в гр. Кишинев, Молдова. Събитието мина при мощен интерес от експерти в региона на туризма и от самостоятелни туристи, които се интересуват от ски, планинарски, културен и фестивален туризъм. Над 60 участници и туристически компании от Молдова, Румъния, България, Грузия и други се показаха на ревюто.

На интернационалните туристически изложби East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition в гр.Истанбул, Турция и „ Културен туризъм 2023 “, Велико Търново, община Банско сполучливо затвърди своите позиции на турския и български пазар.

Участието на трите интернационалните туристически изложби способства за основаването на нови контакти, разширение на мрежата от сътрудници и клиенти от целия свят във всички браншове на туристическия отрасъл. Представени бяха опциите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетителите, с изключение на ски центъра, представляваха изискванията за СПА, възстановителен и естествен, културен и фестивален туризъм, предлагани в курорта и района.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР