И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3

...
И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3
Коментари Харесай

Три пъти ретрограден Меркурий през 2021 г.

И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3 пъти: във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и във Везни - от 27 септември до 18 октомври.
Това написа Стилиян Иванов в " 24 часа ".
 Влизаме в назадничав Меркурий, това ви чака Влизаме в назадничав Меркурий, това ви чака
Около три или четири пъти годишно Меркурий наподобява по този начин, като че ли „ пътува обратно “. Тези моменти са известни като „ ретрог...
" Ключовите думи за тези интервали са: проявете разсъдък и се вземете в ръце! Не вярвайте на заплашителните думи на звездобройците ", споделя той.
На разбор и сериозен прочит за да бъдат усъвършенствани и приложени в живота ще са техническите нововъдения, мобилните услуги, приложенията, интернет технологиите, авиацията, логиката на психиката, астрологията.
Критична дисекция ще бъде направена на общуването сред хората, транспортните средства, публицистиката и рекламата; провал за лъжците и крадците на дребно и едро - амнистия няма да има нито за откраднатата кокошка, нито за прибраните милиони.
Задълбаване - шумно и мъчително, като зъболекарска машинка, в проблемите на партньорствата, дипломацията и изкуството за да бъдат решени.
 Ретрограден Меркурий в Дева - кошмарът на перфекциониста Ретрограден Меркурий в Дева - кошмарът на перфекциониста
От 30 август до 22 септември Меркурий ще бъде назадничав в Дева. Когато Меркурий прави ретроградното си придвижване през знака Дева у...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР