И премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
И премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов поздрави мюсюлманите за Байрама

И министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поздрави мюсюлманите по случай Курбан Байрам.

"Честит Курбан Байрам на всички мои другари мюсюлмани и на техните фамилии! Бъдете здрави и щастливи. Свещеният празник учи на примирение, почитание и поддръжка, с помощта на които и до през днешния ден живеем спокойно и в дух на приемливост ", написа тази заран във фейсбук министър-председателят.



Мюсюлманите у нас честват Курбан Байрам

По традиция на този ден мюсюлманите вършат обичайния намаз, като тази година това ще стане навън поради заплахата от ковид. Това разгласи в особено послание основният мюфтия доктор Мустафа Хаджи.

"Скъпи братя мюсюлмани, Посрещаме още един празник по невероятен метод. Тази година Курбан Байрам ще се чества по родните места, тъй като коронавирусът попречи на тези мюсюлмани, които желаеха да бъдат в Мекка и на Арафат. Също по този начин празничният намаз ще се извърши навън с цел да се предпазим от болестта ", се споделя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР