И преди имаше рекламни стикери на гишето, но този път

...
И преди имаше рекламни стикери на гишето, но този път
Коментари Харесай

Жена остана разочарована от русенската автогара, ето защо

И преди имаше рекламни стикери на гишето, само че този път са се уляли.

Галина Терзиева споделя в обществената мрежа Facebook, че рекламните стикери, залепени на гишето за закупуване на билети на автогората в Русе, са допълнително, което пречи на пътуващите да виждат личния състав, продаващ билети. " И преди имаше прозоречни рекламни стикери, само че в този момент са се надминали ", написа тя.

Освен това на гишето е спуснато и допълнително транспарантно парче РVC, което изолира звуците и затруднява връзката сред личния състав и пасажерите. " Не чуваш какво ти споделят и си заставен да се наведеш (аз се разминах елементарно, тъй като съм ниска, само че си представете високите какво превиване и гърчене им е необходимо) ", прибавя дамата.

Другият проблем е заплащането. Оказва се, че на Автогара Русе не може да се извърши заплащане с банкова карта. Причината - не е обезпечен ПОС терминал.

" Вадиш карта и ти декларират: Не може, би трябвало в брой! ", написа Галина и споделя още, че е споделила на личния състав, че няма налични пари в брой, с цел да си заплати билета, а чиновниците й отвърнали:  " Излезте пред гарата, там има банкомат! ".

" Отивам до информация и запитвам за какво е всичко това? Отговорът ви е познат… Тук има огромен човекопоток, сумите са огромни и е обикновено да са оборудвани с машинки за разплащане! Това дори не трябва да е обект на мнения! Докога? ", по този начин приключва обявата на Терзиева.

В мненията се включват и други разочаровани от автогарата в Русе. Ето какво написа Сезгин: " А тоалетните са под всякаква рецензия. Без тоалетна хартия, без хартия за ръцете и би трябвало да си искаш от касиера. Сигурно и в Африка към този момент няма такива тоалетни. Въобще няма такава страна в Европейски Съюз. "

И Десислава споделя отрицателно, само че евентуално обективно мнение: " Русенската автогара наподобява на петоразрядна автогара - нечистотия на всички места, естетически неприветлива, непоносимо обслужване. "

Междувременно бе издигнат и въпросът за отношението на чиновниците на гишетата. Някои мнения гласят, че дамите, работещи там, никога не са в настроение и все били нацупени. " Има единствено една жена, която се усмихва от време на време. Всичко друго е под всякаква рецензия - непросветеност, безочливо отношение, висок и противен звук - все едно принудително ги караш да свършат нещо. ", написа Габриела Кирилова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР