И правителството призна справянето с проблемите на пътя като свой

...
И правителството призна справянето с проблемите на пътя като свой
Коментари Харесай

Министър Демерджиев повежда тежка битка с нарушителите на пътя

И държавното управление призна оправянето с проблемите на пътя като собствен приоритет
Още с встъпването си в служба вътрешният министър Иван Демерджиев уточни като приоритет проблемите с пътната сигурност и травматизма по пътищата.

По-рано през днешния ден той съобщи, че е направил това изказване с ясното схващане, че нещата там не са по никакъв начин добре, отбелязва Би Ти Ви.



„ Набелязахме като наш приоритет битката с водачите, които карат след приложимост на наркотични субстанции, алкохол, без свидетелства за правоуправление. Извършихме редица инспекции в тази тенденция, те имат своите резултати “, добави той.

Демерджиев добави, че главните ограничения са в действие от 16 август и заради тази причина резултатите от тях ще бъдат оповестени на 16 септември.

„ Не може повече да се търпи развиването на този развой в тази посока, и би трябвало да излезем от тази наклонност, като променим обстановката. Мерките не би трябвало да са инцидентни и симптоматични, а би трябвало да са перманентни и да доведат до резултати. За мое благополучие, цялото държавно управление одобри моята тактика, и министър председателят Донев разгласи това като приоритет на служебното държавно управление “, акцентира още служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Георги Семерджиев, който провокира грубо меле в столицата, лишило живота на две млади дами, се е ожалил пред съда поради това, че са били свалени регистрационните табели на карания от него автомобил.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР