И показа на нашите ресторантьори ни колко са далеч от

...
И показа на нашите ресторантьори ни колко са далеч от
Коментари Харесай

Министърът на туризма шокира бранша отново – вижте с какво се похвали докато държавата „гори“

И сподели на нашите ресторантьори ни какъв брой са надалеч от „ звездите на Мишлен “

Българският министър на туризма Зарица Динкова още веднъж хвърли в неразбиране сектора, откакто през днешния ден сама се похвали с наличие на международен конгрес по гастрономически туризъм в Сан Себастиян, Испания. 

Ето какво написа Динкова в часовете до момента в който изживяваме ужаса от почналата нова война, а страната се тресе от митинги:

Зарица Динкова популяризира фотос от огромното събитие, на който театралничи с неидентифициран до нея джентълмен в черен костюм, а тя самата в скъпа, дълга ефирна рокля на огнени цветя. Разбира се нито прическата, нито сандалите с платформа и дебели каишки подхождаха на вечерния тоалет от скъпа материя. В подобен несъответствуващ външен тип тя се появи и по време на огромното злополучие в Царево – с бели ботушки, клинче и късо якенце, спасявайки сухоземни костенурки.



„ Изкуството да създаваш шедьоври от храна видях в Баския кулинарен център, който посетих по покана на Зураб Пололикашвили - общоприет секретар на Световната организация по туризъм и Хохе Мари Айзега - шеф на центъра.
В него са събрани първият в Испания факултет, който предлага образование по гастрономия на университетско равнище и Центъра за проучвания и нововъведения в региона на храните и гастрономията. “, похвали се публично през днешния ден след снощното угощение Зарица Динкова.

В Сан Себастиян фактически се намират най-големият брой заведения за хранене с звезди „ Мишлен “. Кулинарният туризъм там е фетиш и е привлекателно място за най-големите богаташи на планетата. У нас обаче ресторантьорският бизнес е надалеч от сходен имидж, а представителите на сектора са в тежък конфликт с Министерски съвет, поради казуса с Данък добавена стойност ставката. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР