И почти винаги гласуващите в един блок всяка прогресивистка простотия

...
И почти винаги гласуващите в един блок всяка прогресивистка простотия
Коментари Харесай

Шкварек: ЕП гласува приемането на Истанбулската конвенция с цел налагането й отгоре

И съвсем постоянно гласуващите в един блок всяка прогресивистка дивотия са Демократична България, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, разяснява политическият анализатор
От профила във Facebook на Кристиян Шкварек - политически анализатор и ръководител на Младежкия закостенял клуб

Току-що Екологичен потенциал гласоподава приемането на Истанбулската спогодба, за налагането й от горната страна, откакто редица нации я отхвърлиха на локална почва. Ако и Съветът на Европейски Съюз даде светлина на ИК, тя ще стане наложителна за всички страни членки.

Повтаря се номерът с „ Европейската конституция “ и „ Лисабонския контракт “.

Започва да излиза наяве, че " прогресивистките " и федералистки политики на Брюксел изобщо не подлежат на разискване или демократичната воля на европейците. Те ще бъдат налагани и прокарвани по какъвто и да било метод, нито вие, нито французите, холандците или ирландците имате думата.

От българските евродепутати " Против " ИК гласоподава единствено един – Ангел Джамбазки от Европейските консерватори и реформисти.

" За " гласоподаваха Демократична България, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи: Радан Кънев, Елена Йончева, Сергей Станишев, Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели и Илхан Кючюк.

Останалите ни евродепутати се въздържаха или не участваха.

Няма да се уморя да дублирам, че същинското лице и възгледи на българските политици проличават в най-чиста форма таман в ЕП. Там, където ги няма вътрешнобългарските партийни разделения и игри, виждаш кой какъв е. Коя партия къде, в действителност, стои.

И съвсем ВИНАГИ гласуващите в един блок всяка прогресивистка дивотия са Демократична България, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Всеки. Път.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР