И по телефона не съм говорил с Радев. Той е

...
И по телефона не съм говорил с Радев. Той е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Когато Асен Василев говори и ви каже Добър ден, може спокойно да си пуснете лампата

И по телефона не съм приказвал с Радев. Той е най-големият ми конкурент. Политическа партия са дилетанти. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, разяснявайки изказванията на Политическа партия за негови срещи и диалози с президента Румен Радев.

" Когато  един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата. Аз настоявам, че в случай че има жив човек, който най-малко две години обратно да каже по кое време по какъв начин и кде – аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И  един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Защото и през вчерашния ден споделих,че единствено закононарушението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят преднамерено частник да го направи до април следващата година, е такава спекулация, която ни коства по 200-300 хиляди лв. на месец ", акцентира Борисов. 

Борисов акцентира, че много хора са се отрекли от Политическа партия. " Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях. Сега се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отхвърли от тях и ги назова дилетанти. Такива огромни групи от хора -  около 200 000 българи по-малко също не гласоподаваха за тях ".

Борисов разяснява и измененията в Изборния кодекс. " Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Защото към този момент виждам суматохата и ужаса от голямото отчаяние на хората от тази партия. Това им е последния избавителен пояс. Ако президентът Радев върне Изборния кодекс, ще помоля депутатите на ГЕРБ да му гласоподават ветото. Защото ние ги победихме и с лъжите им, и с измамите им, и с машините им, и с вълшебните флашки – и с близо 6 % ", безапелационен е водачът на ГЕРБ. И добави: " Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Ние сме ги победили по техните правила ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР