И парите, и колите на баща ти няма да изтрият

...
И парите, и колите на баща ти няма да изтрият
Коментари Харесай

Теди Александрова възпя скандала с Емрах Стораро: И парите, и колите на баща ти няма да изтрият съвестта ти

„ И парите, и колите на татко ти няма да изтрият съвестта ти ”, пее Теди Александрова в новото си парче „ Автогол ”. Съвпаденията с част от разправиите, белязали разлъката й с Емрах Стораро, не са инцидентни. Певицата призна, че още през април изляла възприятията и мислите си, свързани с раздялата й с дребния наследник на Тони Стораро. Днес към този момент е преодоляла драмата, само че решила, че в този момент е подобаващия миг да пусне песента „ Автогол ”.
Това сподели Теди Александрова във включване в инстаграм, откакто профилът й бил залят от въпроси от почитатели. Станало им забавно, като чули песента. Наистина е забавно, още повече, като се има поради какви събития стоят зад възпетите „ мисли и усеща ” на русокоската.       

Теди и Емрах, който е по-малък от нея с няколко години, се разделиха напролет, а враждата посред им продължи с дни .

Скандалът изненадващо закупи много тревожни асоциации с психотрилър. В пространството се появиха обвинявания в вълшебства и нечисти планове, недоволства от закани със самоубийство и строшен нос. В един миг породи и спор за малко над 20 00 лв. за три песни. Въпреки многото материал, единствената съответна отпратка в парчето „ Автогол ” към действителните случки от любовната раздяла са „ парите и колите на татко ти ”. В пика на абсурда русокоската упрекна някогашния си Емрах таман според към татко си Тони Стораро. Човека глас му купил кола с марката RS7, с цел да отвлече вниманието му от Теди или най-малко по този начин изясни тогава певицата. „ Даже ми го сподели в очите! ”, оплака се русокоската.

Когато напролет с Емрах си разменяха обвинявания и уточнения в обществените мрежи, Теди сподели и видео, за което след това сподели, че персонално Тони Стораро й изпратил. В клипчето се колят агнета под жални скотски вопли и звучен мъжки глас, който реди на турски език. Чува се името Емрах. Според някои, както и самата певица, в клипчето проехтява и нейното рождено име Теодора. „ Пет агнета, които се убиват, четат се избрани неща от Корана и ходжата прибавя от себе си: „ Емрах да е жив и здрав, Теодора да стои надалеч от него ”. Това несъмнено не е обикновено ”, разясни русокоската тогава с цялото й почитание към религията на мюсюлманите, както посочи. След като се поинтересувала, схванала, че когато се четат дадени молебствия избран брой пъти и се дава жертвоприношение, се отдавало сила и подтик на това, което искаш да се случи. Емрах на собствен ред разгласи, че това е курбан и се прави, когато се случи нещо неприятно и искаш да се отървеш от неприятната сила. В случая курбанът бил изработен, откакто приятелят му и негов сътрудник Денис Теофиков почина през есента на предходната година.

По отношение на раздялата си с Теди, Емрах дори изрази удовлетворение, че се е отдалечил на време от нея. Покрай причините си сподели и клипче – певицата очевидно смутена се върти в кръг, тресе се и го залива с въпроси, накъсани от рев, като да вземем за пример: „ Добре за какво да не отидем за ръка пред тях? ”. Това накара Теди отново влезе в пояснения. С Емрах имали връзка година и няколко месеца, съвсем живеели дружно. В деня преди видеото, в което певицата плаче, Емрах й счупил носа. Случката се разиграла в колата му в миг, в който съгласно Теди, бил нервозен, тъй като нямал трева. После вечерта той желал да отиде на дискотека с другари, без нея. И това я разстроило.

Тогава певицата не един път съобщи, че е афектирана от помията, с която била залята, както и от отношението на Емрах. Като да вземем за пример, че я нарекъл „ баба ”, в случай, че е единствено на 31 години. Версията на Стораро-младши пък е радикално друга. „ Заплаши ме над 10 пъти със самоубийство даже и след гибелта на най-хубавия ми другар! ”, оплака се Стораро-младши тогава, като визираше нещастието с артиста Денис Теофиков. Емрах посочи, че Теди всякога му се натискала, желала той да е с нея. Само че Стораро-младши не приемал връзката им за сериозна или най-малко по този начин се разбра. Стигна се до такава степен, че Теди да изиска да й заплати трите песни, които е направила за Емрах. Баща му Тони Стораро й дал дума, че ще заплати сумата и я спазил. Според Теди връзката й с Емрах завършила таман, тъй като татко му бил срещу нея.

„ И парите, и колите на татко ти няма да изчистят съвестта ти, и след мене всяка друга е илюзия, само че благодаря, направи ми услуга ”,

пее Теди в припева на „ Автогол ”. Тя направила песента с композитора Даниел Ганев преди 2 години. От тогава текстът бил променян няколко пъти, до момента в който през април Теди и Сиана – нейна колежка и жена на Ганев, не били подготвени с последния вид. „ Когато не по мое предпочитание всички станахте очевидци на тази разлъка, която ми се случи. И да, тогава написах този текст ”, изясни Александрова. Имала потребност да излее страстта си, само че песента е запечатала единствено моментното й положение от април.

Днес Теди оставила в предишното горчивината от раздялата с Емрах. Така че не е показала песента с неприятни усеща. „ Времето минава, хората, възприятията се трансформират. И на първо място няма разлъка, която да е покруса, както обичам да споделям ”, показа тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР