и откриват новата кампания на efbet . Двата отбора се

...
и откриват новата кампания на efbet . Двата отбора се
Коментари Харесай

Ботев и Хебър слагат началото на новия сезон в efbet Лига

и откриват новата акция на efbet. Двата тима се изправят един против различен в 18:30 часа на стадиона в квартал “Коматево ” в Пловдив. “Канарчетата ” са с упоритостите да покажат добра игра преди значимия конфликт с от та на конференциите, до момента в който гостите от Пазарджик ще желаят да стартират сполучливо завръщането си в елита.
 Награждават Тодор Неделев преди мача сред Ботев (Пловдив) и Хебър Награждават Тодор Неделев преди мача сред Ботев (Пловдив) и Хебър
Определено огромната липса в състава на Азрудин Валентич ще бъде отсъствието на Тодор Неделев. Капитанът на “канарчетата ” към момента не е възобновен от травмата си в главата, получена след злополуката на рейса на националния ни тим в Грузия. Въпреки това Неделев ще бъде на терена и ще поддържа своите съотборници, като преди началото на дуела ще получи премията си “Футболист на футболистите ”, която завоюва за миналия сезон. Защитникът Станислав Работов също ще бъде навън от сметките на Валентич, защото оперира коляното си и ще отсъства идващите 6 месеца.

Хебър от своя страна се завръща във футболния ни хайлайф след 21 години очакване. През лятото обаче имаше много промени в клуба от Пазарджик, откакто италианско-швейцарския консорциум, който държеше властта в Царско село, застана отпред на “зелените ”. Треньорската смяна също не се забави и италианецът Фулвио Пеа размени Николай Митов край тъчлинията. В тима пък дойдоха стабилен брой нови задгранични футболисти, които се чакат да вдигнат равнището на отбора.

efbet Лига - 1 кръг:

БОТЕВ (ПД) - ХЕБЪР

Вероятни сформира:

БОТЕВ ПД (3-4-2-1): Ханкич; Чернев, Генев, Пунчец; Минков, Мертенс, Нади, Конате; Д. Тонев, Току; Бароан
Старши треньор: А. Валентич

ХЕБЪР (4-2-3-1): Дебърлиев; Ц. Тонев, П. Крумов, Осира, Търтов; Кнежевич, Бонани; Хамдиев, И. Михайлов, Манев; Чаворски
Старши треньор: Ф. Пеа

СТАДИОН: " Коматево "
СЪДИЯ: Станислав Тодоров
НАЧАЛО: 18:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР