И от прокуратурата на Република България излязоха с подробности за

...
И от прокуратурата на Република България излязоха с подробности за
Коментари Харесай

Още разкрития за арестувания с подкуп висш полицейски шеф

И от прокуратурата на Република България излязоха с детайлности за задържания с рушвет върховен полицейски началник. 

" Днес при взаимна акция на Окръжна прокуратура-Разград и дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи е арестуван П.М., шеф на група „ Миграция “ при ОДМВР-Разград. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 302, т.1 б „ а “ във вр. с член 301 алинея 1 от Наказателен кодекс.

При същата акция са арестувани още две лица – Т.К. и С.С., съпричастни към осъщественото закононарушение, както и две дами, правили преводачески услуги. Издирва се още едно лице.

В случая се касае за незаконна скица, при която Т.К. и С.С. са посредничили при набирането на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в Република България.

За задачата двамата намирали адреси, на които фиктивно записали чужденци, без да имат желание да обитават на тях. В качеството си на шеф на група „ Миграция “ при ОДМВР-Разград П.М. е трябвало да прави инспекции дали фактически посочените лица се намират на дадените адреси, което свое обвързване той не е изпълнявал.

Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Разград се правят процесуално-следствени дейности на голям брой адреси ", разясниха от прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР