И от Продължаваме промяната“ в Пловдив са против изграждането на

...
И от Продължаваме промяната“ в Пловдив са против изграждането на
Коментари Харесай

И от ПП Пловдив се обявиха против изграждането на пробива под Водната палата

И от „ Продължаваме промяната “ в Пловдив са срещу построяването на пробива под Водната палата. Срещу реализацията на плана към този момент се оповестиха пловдивчани, които излязоха няколко пъти на митинг с цел да изразят несъгласието си, както и общинските съветници от Демократична България и ГЕРБ, които желаеха прекъсване на строителните действия, до момента в който планът не се разиска обществено и не се срещнат с документите по него. Това се чака да стане на 26 октомври, когато е планувана изключителна сесия за пробива.

От Политическа партия ще участват на това съвещание и ще изразят своята позиция, само че заради липса на техни представители в Общински съвет нямат доста лостове за противопоставяне, изясни пред Дарик депутатът от партията в Пловдив Росен Костурков. По думите му, трафикът би трябвало да се изнесе от центъра на града, а с пробива резултатът ще е в противоположна посока. Освен товаКостурков акцентира, че има терзания по отношение на сумата за плана – близо 10 милиона лв., които най-вероятно ще набъбнат, както и типа на оповестената социална поръчка за осъществяването му – инженеринг.

Народният представител от Политическа партия е безапелационен, че нов мост над Марица ще разтовари в реалност трафика в тази част на града и е по-добре да се мисли в тази посока.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР