И от „Пирогов” прекратиха договора си с фирмата, доставяла развалена

...
И от „Пирогов” прекратиха договора си с фирмата, доставяла развалена
Коментари Харесай

Пирогов прекрати договора с фирмата, доставяла развалени храни на пациенти

И от „ Пирогов” прекратиха контракта си с компанията, доставяла развалена храна за пациентите им. В следствие на NOVA бе показано, че рисковата храна се е давала даже и на децата, които са се лекували в незабавната болница. От организацията по сигурност на храните затвориха краткотрайно кухнята поради груби хигиенични нарушавания.

След разкритията и десетките недоволства от пациенти от Пирогов прекратиха контракта си с компанията. А инспектори от организацията по сигурност на храните затвориха кухнята поради нечистотия. От през вчерашния ден кухнята още веднъж отвори порти. Там към този момент ще се готви храна единствено за частни детски градини, както и за Националната профилирана болница за физикална терапия и рехабилитация. За развалената храна основният готвач и шефът въз основата разбрали от репортажа.

„ Аз откогато съм тук на работа не съм схванал нито за развалено мляко, нито за развалени храни някъде. Как ми демонстрираха по малкия екран - толкоз плесен имало. Е, чакай! Изпрати ми го това мляко, ще бъдат уволнени незабавно тези дето са го изпратили”, описа Марио Николов, основен готвач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР