И от мъжка и от женска гледна точка нещата винаги

...
И от мъжка и от женска гледна точка нещата винаги
Коментари Харесай

Колкото повече, толкова повече с двойно повече подаръци от Кеш Кредит

И от мъжка и от женска позиция нещата постоянно наподобяват и звучат доста по-добре, когато са по две. Жените постоянно ще предпочетат да си купят две нови чанти пред една, да не се лимитират с един дребен десерт, а да си угодят с два. Мъжете пък биха били на седмото небе, в случай че може да отидат на два мача или да изпият двойно повече бира.

Когато идват празници, всички удвояваме фантазиите и желанията си и скрито се надяваме да се осъществен, въпреки и парите не постоянно да стигат и портфейлът да е по-тънък в сравнение с ни се желае. Точно тогава, Кеш Кредит е на среща с финансово решение.

 фотография: Cash Credit

В навечерието на 2022, подарявa два пъти повече и ще ви зарадвa с двойно по-големи дарове, с цел да бъдете двойно по-щастливи!
10 късметлии ще получат удвоена сумата по заема си; На други 200 удвояваме точките за лоялност; И тъй като идва - подаряваме 100 предметни награди;
Кеш заем споделя максимата " Колкото повече, толкоз повече ", за това побързай да се включиш за един от 310 страхотни подаръка!

Кампанията е дейна до 16.01.2022 година

Виж повече .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР