И от ДПС реагираха по скандала за Европейската младежка конференция,

...
И от ДПС реагираха по скандала за Европейската младежка конференция,
Коментари Харесай

И ДПС критикува Европейската младежка конференция

И от Движение за права и свободи реагираха по абсурда за Европейската младежка конференция, който се развихри сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ. От партията получили доста сериозна реакция по линия на Европейската демократична юноша, съобщи евродепутатът Филиз Хюсменова пред Би Ти Ви.

Хюсменова удостовери позицията на младежите социалисти, предпазена минути преди нея в студиото от Антон Кутев и щерка му Мина, за това, че по време на форума делегатите от всички европейски страни не са били равнопоставени с властта и не са съумели да водят разговора, който са очаквали.

Такива конференции се организират два пъти в годината в Европейски Съюз. Това е част от структурния разговор с младежите. Идеята беше овластяването на младежите, разяснява с неодобрение евродепутатът от Движение за права и свободи. Аплодисментите принудително, зрителното поглеждане и чуване на речи - това не е част от правенето на политика, добави Хюсменова, която също се усъмни в резултатността на този конгрес.

Тя съобщи още, че придвижването ще направи прецизен разбор на европредседателството на финала му, към този момент то вървяло добре. Не пропусна обаче да насочи забележки.

Темата за Западните Балкани беше изведена като знаме, с цел да се отклонява вниманието от вътрешните проблеми, безапелационна беше Филиз Хюсменова.

По мотив изказването на водача на " Атака " Волен Сидеров за Крим, евродепутатът от Движение за права и свободи разяснява, че ГЕРБ би трябвало да каже приема ли подобен съдружен сътрудник, или не. Нека да обяснят за какво има сътрудници в обединението, които сякаш желаят да отклонят България от пътя, който следва - по този начин ми наподобява, съобщи Хюсменова. " Отговорът " ние се разграничаваме " не е отговор ", отсече тя по адрес на ГЕРБ. Филиз Хюсменова уточни обаче, че реакцията ни по случая Скрипал, когато не изгонихме съветски дипломати, е била вярната, уравновесена позиция, която би трябвало да заемем по време на своето ротационно председателство на Съвета на Европейски Съюз..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР