И Окръжният съд в Кюстендил отказа да пусне от ареста

...
И Окръжният съд в Кюстендил отказа да пусне от ареста
Коментари Харесай

И Окръжният съд в Кюстендил отказа да пусне от ареста Васил Михайлов

И Окръжният съд в Кюстендил отхвърли да пусне от ареста Васил Михайлов , оповестиха от пресцентъра насъдебната институция. Кюстендилски областен съд е удостоверил определението на Районен съд – Дупница, с което е оставена без почитание молбата на юрист Таков, бранител на обвинения Васил Михайлов за изменение на взетата във връзка с 20- годишен мъж от град Перник мярка за неотклонение " Задържане под стража “.

Младият мъж е привлечени от Софийска районна прокуратура като обвинен за закононарушение - закана за ликвидиране към момиче , с което са имали интимна връзка, съобщи Дарик.

В претекстовете си Окръжен съд показва: съдът не откри учредения да анулира протоколното определение на районен съд – Дупница , приемайки че са налице всички законови предпоставки за взимане на най- тежката мярка за неотклонение. Налице е обосновано съмнение за авторство на инкриминираното действие, за което е бил притеглен, както и съществуване на действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение. Във връзка с изтъкнатите от отбраната нови условия, нито продължителността на периода на задържане под стража, който е по- дребен от 2 месеца, нито здравословното положение на обвинения, са от естеството да обусловят смяна на мярката за неотклонение.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР