и общината във Велико Търново, чиято дейност е спряна с

...
и общината във Велико Търново, чиято дейност е спряна с
Коментари Харесай

Велико Търново опрощава наемите за общински имоти в локдауна

и общината във Велико Търново, чиято активност е спряна с противоепидемичните ограничения по време на локдауна, ще бъдат освободени от за общинско имущество. Това разгласи кметът Даниел Панов, представен от Агенция " Фокус ".
Облекчението ще е за интервала, в който работата на съответните компании е прекратена и ще обхване всички наематели на общинско имущество, които не могат да работят поради ограниченията в България.
 Все повече учебни заведения в област Велико Търново търсят доброволци за учители Все повече учебни заведения в област Велико Търново търсят доброволци за учители
В област Велико Търново се усилват учебните заведения, които търсят студенти доброволци да поемат часовете на болните от Covid-19 учители. 4...
Общинска администрация към този момент работи по правенето на предлагането, което ще бъде импортирано за гласоподаване на декемврийската сесия на Великотърновски общински съвет.
И въпреки мярката в поддръжка на бизнеса да се отрази върху локалните доходи в бюджета, тя е нужна, защото задачата е да бъде подкрепено запазването на работни места.
Мярката на общината работеше и при изключителното състояние през април, напомня Панов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР