И Никол Шерцингер си е правила операция на носа в

...
И Никол Шерцингер си е правила операция на носа в
Коментари Харесай

И Никол с нов нос като Лолита

И Никол Шерцингер си е правила интервенция на носа в предишното, като Лолита Османова. 27-годишната рускиня, която наследи певицата в леглото на тенис звездата ни Григор Димитров, трансформирала визията си след развода с богатия правоприемник Гаспар Авдолян, видя HotArena. Двамата бяха семейство сред юли 2017 и 2018 година

Бившата тенисистка съкрати носа си при прочут холивудски хирург, като на сватбата си с арменеца изглеждаше напълно друго. По рождение Лола е наследила носа на баща си – предприемача Елдар Османов.

Колкото до Никол (42), тя трансформира лицето си в зората на своята музикална кариера. Освен носа си, който преди е бил по-голям и кръговиден, хубавицата с хавайски, филипински и украински корени е пипнала и скулите си. „ Те обаче не са изменени с хирургически средства, а посредством други процедури. Според мен тя има ботокс на челото и сред веждите, в бузите й също има филъри, а веждите й са дръпнати нагоре “, счита фамозният доктор на звездите Рикардо Фрати. Най-известната промяна на 165-сантиметровата Шерцингер, несъмнено, са гърдите й, които тя непрестанно излага на показ. Увеличава ги, когато към този момент е на 30 и върви с водача от Ф1 Люис Хамилтън, писа " Телеграф ".

Закачки

Самата Лолита пък се радва на голям интерес от българските почитатели, откогато придружи Гришо на шампионата във Виена. Те се изреждат да пишат закачливи мнения на фотосите, които дипломираната специалистка по интернационалните връзки разгласява в двата си профила в Инстаграм, където се радва на близо 140 000 почитатели и е добавила към името си „ кралица “.

„ Влизат ли сервисите? “, пита закачливо обожател на Григор и Лолита, а различен се постановява „ От всички приятелки, които е имал Григор, ти си най-хубавата за мен “. На най-новата си снимка Османова грее щастлива и българки разясняват: „ За тази усмивка има българска интервенция “, „ Подозирам на кого се дължи тази сияйна усмивка “ и „ Любовта дава неповторимо вътрешно лъчение и е тази която движи Света. Бъдете благословени! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР