И неусетно дойде времето от годината, в което поглеждаме към

...
И неусетно дойде времето от годината, в което поглеждаме към
Коментари Харесай

На какви якета и ботуши да заложим в студените дни? |

И незабелязано пристигна времето от годината, в което поглеждаме към зимния дрешник и започваме да пресъздаваме аутфит за по-студено време. Нещо, с което да приковем погледите към ски пистата, а и освен. За да си спретнем съвършения стайлинг, ще ни трябват последните сбирки якета и ботуши.

Каквото и да си приказваме, зимното яке е основен детайл. Независимо дали за зимния курорт или в града. За задачата обаче би трябвало да бъде добре подбрано. Ето по какъв начин. Може да сме в деним от глава до пети и да закопчаем визията със зимни ботуши и зимно яке. Ключът към златната композиция е да съвместим по-интензивни цветове с по-светли тонове.

Якета за дами

Какво ново на планетата на якетата през този сезон? Още повече разновидности за в плътни, безапелационни цветове. По отношение на кройката нещата са в двете крайности. Залагаме или на късо, или ултрадълго яке, с цел да останем " top of mind " на всички към нас, без значение къде ще сме през празничните дни.

Как обаче да подредим нещата, тъй че ултрадългото яке да наподобява изискан? Тази година е елементарно. Можем да го съвместим с необятни или скини дънки и ботуши, които притеглят погледа с цвят и пух. Златното сечение е, когато комбинираме обрани кройки, топла материя и заключим всичко с аксесоар. Така можем да покорим освен планината, само че и града.

На какъвто и аутфит да залагаме, този сезон той наложително върви с ботуши. В един миг всичко се върти към тях. Ето за какво би трябвало да сме хипервнимателни, когато редим стайлинга. Ако се колебаем, постоянно може да заложим на кожени ботуши със свежи елементи по тях. Те ще ни накарат да се усещаме специфични, изключително в композиция с пола, която е с пъстър принт, и късо oversized яке. 

Обувки за мъже

Съвсем скоро температурите ще паднат доста. Ще го познаем и по дрешника на мъжете. В началото ще се появят тънките ботуши и ботите. След това ще дойдат дебелите модели, а най-после и непромокаемите. Можем да се обзаложим, че тази зима още веднъж ще ни изненада освен със сняг, само че и с мултифункционалните модели. Брандове като Sorel, UGG Australia и Columbia имат специфични сбирки с тотално нови оферти за тази година. Ботушите им влизат доста елементарно в комбинации през този сезон, само че имат и капацитет за сполучливи съчетания и през идващите.

Всички знаем, че си има момчета, които почитат спортния жанр без значение от сезона. Те могат да изберат. При мъжете основните моменти в аутфита са същите: безкомпромисни ботуши и късо яке. Тази композиция изстрелва на върха на хранителната верига, без значение на кой зимен курорт ще заложите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР