И неговия заместник-лице с нулев управленчески и/или административен опит, с

...
И неговия заместник-лице с нулев управленчески и/или административен опит, с
Коментари Харесай

Ивайла Давидова за лъжите около „Капитан Андреево“, където не е стъпвала

И неговия заместник-лице с нулев управленчески и/или административен опит, с общоизвестен токсикологичен и психо-социален статус, който най-малко имаше милостта да ни спести своята подправена и некомпетентна медийна скука, гарнирана с водопад от неуместни и подсъдими текстове, украсени с десетки, неразбираеми за множеството зрели люде, хаш-тагове. Явно по този начин е съвременно в средите на техно-розовите фламинго. И аз в този момент ще ги употребявам, няма да изоставам с флоула, в тази ситуация преминаващ във флууд.

През живота си не съм стъпвала на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Не съм стъпвала в Република Турция. Не съм си купувала прахуляк за пране от Одрин.

И къщи на безценица в Пловдивско не съм си купувала. От изпаднали в невъзможност и обезсърчение, към този момент показали се на Бога, покойници. Няма и с какво. А и нямам потребност.
Всичките ми парцели са наследствени. Нямам братя и сестри. Нямам наеми. Нямам деца. Нямам заеми. И кола нямам, с цел да й прислужвам всеки месец. Работех, с цел да изкарвам пари. Заплата. Не друго. Не това от гнусната снимчица под поста на плевенското почтено Величие. И добре, че спестявах за екскурзии и битови усъвършенствания, с цел да разходвам от тях през последните месеци за храна и медикаменти. Когато скриха съзнателно болничните ми, лишиха ме от полагаемото като болнични суми и ме уволниха, тъй като скриха
болничен лист, който показах публично.
Виждала съм дезинфекционната площадка, известна като „ Златният мочур “, единствено по тв приемника.

Моят сектор, като чиновник в Българска организация по сигурност на храните, не е бил лабораторен и/или фитосанитарен надзор. Главен шеф съм от 21.06.2021 година Реално-до края на февруари 2022 година Реално-осем месеца. Преди това, към 16-17 години Главен шеф беше различен. Приятел на цитираните нагоре лица. Дочувам единствено клюки за връзките им. Но него никой не го закача, с цел да изясни какви ги е натворил на границата. И какво е получил в подмяна.

Когато е имало предписание, правили сме взаимни инспекции с отрасловите дирекции от Централно ръководство на БАБХ. Лъжа е, че през последните 10 години на „ Капитана “ не са правени инспекции. Има отчети с констатации и доказателствени приложения към тях. Ако не са изчезнали, до момента в който бях отстранена. Няма да се учудя.
Не карам. И няма от какво да се опасявам. Нямам защита и водач от НСО, които да прегазват възрастни и деца по Кресненското дефиле, харчейки чувал и канче пари на данъкоплатците поради закани, които не бяха доказани. Още чакаме.

Не помня за 40 години да съм разписвала други контракти, с изключение на с мобилни оператори или майстори на жилищна изолираност.

Честният дъртак е партиен бродяга. Прескача от партия в партия с едничката цел да стане народен представител или голЕм шеф. Е, халал да му е, стана. Той и обкръжението му ме упрекват в „ гербаджийство “. Странно и лъжливо, тъй като са наясно към коя Партия числя се, в случай че и да съм във вътрешно опозиционните й редици. Членската ми карта е в портмонето в дамската ми чанта. Не е загадка. И не е вест.

Не са вест и банковите ми сметки. Винаги може да бъде тествано какво и по кое време е постъпвало през последните 10-15 години. Вкъщи не държа пари. То и няма. Отколешна „ загадка “ е, че придвижванията по банковите сметки на избрани чиновници на БАБХ се наблюдават. И тук загадка няма. Нито вест.
Принуждавали и заплашвали са хора да пишат сигнали против мен, търсейки метод да ме уволнят Да се отърват небрежно от непокорието и огромната ми уста. Сигнали, наблъскани с недоказани персонални нападки, лишени от всякаква фактология. Мръснишки, както единствено те могат.

Според посочения пост във Facebook, имало писмено потвърдени сигнали против „ най-вредните “ измежду нас, сиреч аз и моята колежка...Господин екстрийм-атлете, не знам къде се върви на разпити, къде са разположени ДАНС и Групово дело БОП. За 40 години, такова нещо все щеше да ми се случи най-малко един път, в случай че отрасловите чиновници бяха видяли някаква обосновка в сигналите ви. И...имало ли е такива...?

А...имаше ли предлагани подкупи...? Нещо не се потвърдиха изказванията Ви...На власт сте от декември 2021 година до скоро. Нещо доказахте ли? Нещо свършихте ли? Назовете активността си! Лъжи. Лъжи. Лъжи..

За „ Капитана “ знаем-въведохте цялостен безпорядък, с едничката цел да замените една компания с друга. Правилната. Своята. Нещо друго? Ааааа, да! Съсипахте осведомителната система на БАБХ ВетИС и хората не могат да си получат дотациите. Колко комфортен беше моментът, в който системата бе хак-ната...

За безразбоно изразходените пари на данъкоплатците за защита, водачи, непотребни цивилен контракти, съзнателно хак-натата ВетИС на БАБХ, за назначените фамилни приятелки на Вашите съпруги (за някои-поредни, за други-„ във връзка “), неквалифицирани и със съмнителни пълномощия, за оня, който размахва револвер и плаши сътрудниците на „ Капитана “, за десетките новоназначени от Вас чиновници, на заплати съществено по-високи от квалифицираните ми сътрудници, за безбройните безчинства, както обичате да ги наричате, както и неналичието на доказателства за такива, ще си приказваме отново. И пред медии, и в Съда.

Всичко, относимо към метода на преустановяване на служебното ми правно отношение с БАБХ, ще го обявявам още веднъж. В тези 6 страници е всичко, като се изключи обидите и заканите, които получих от управлението на БАБХ, с цел да ме притисне по-бързо.

И...моля, господин атлете...И апелирам, господин професоре...споменете ме поименно! За „ безчинствата “, за „ псуването “, за „ пиенето “, за „ гаменството “, за татуировките, пиърсингите и обществената ми интензивност. Точно по този начин, както сте ходили да ме хулите пред настоящето ми управление. И със същия ербап в гласа...
Адвокатът ми чака с неспокойствие, с Наказателен кодекс в ръка.

 

Ивайла Давидова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР