И не само това! Този метод е чудесно решение за

...
И не само това! Този метод е чудесно решение за
Коментари Харесай

Ще Сте Ни Благодарни За Този Акъл В Наситеното Със Стрес Ежедневие! Вземете Два Ореха И Започнете С Тези Движения

И освен това! Този способ е отлично решение за всеки, който изпитва напрежение понякога.

Колкото по-сложен е механизма на нашето общество, толкоз повече стрес трупаме.

Всекидневния живот постоянно разболява модерните хора.
Затова забравете за малко за цивилизацията, медикаментите, синтетиката, пикселите и модерните смарт устройства. Докоснете се до природата с този натурален способ. Сега към този момент знаете по какъв начин да се освободите от напрежението и да успокоите нервите. Тази естествена и лесна гимнастика ще ви донесе успокоение в границите на няколко минути. Всичко, което ще ви би трябвало са два не изключително огромни ореха и малко свободно време. Методът работи незабавно. Ще почувствате какъв брой добре масажират черупките на орехите. Това прелестно допиране не може да бъде сравнявано с никакви други съвременни масажни устройства написа lekuva.net. Как да се освободите от напрежението? Всички знаете, че на нашите ръце се намират дейни точки, които дават отговор за действието на вътрешните органи. Колкото по-често биват подтиквани тези точки, толкоз по-добре ще се усещаме.

Ефективността на упражненията с орехи източна медицина изяснява с това, че психическата активност ръководи не просто нашите мисли, а и вътрешните органи: силата е скрита в белите дробове, мозъкът – в сърцето, духа – в черния дроб, воля – в далака, както и желанието да се реализира задачата – в бъбреците. Между пръстите на ръцете и нервите има тясна връзка. Затова не е необичайно, че бърза седация или утешение се реализира точно със следните извършения.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА БЪРЗА РЕЛАКСАЦИЯ
1. Сложете орех сред дланите на двете ръце и започнете постепенно да търкаляте ореха сред дланите.

2. При меланхолия поставете ореха върху дейната точка, ситуирана върху вътрешната повърхнина на китката сред сухожилията, леко натиснете с дланта на другата ръка и правете мудни кръгови придвижвания единствено върху тази точка, написа lifebg.net.

3. Поставете орехите върху дланта. Разположете пръстите на другата ръка тъй че да можете да въртите орехите с тях. по този метод се цели масажиране повърхността на пръстите, възглавничките.

Стресът и напрежението пораждат, когато хората не слушат вътрешния си глас, без да обръщат внимание същинските си усеща. Не забравяйте, че източникът на естетика и баланс е вътре в нас!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР