И най-лошият мир е по-добър от войната. България от 2

...
И най-лошият мир е по-добър от войната. България от 2
Коментари Харесай

Любен Дилов: Борисов няма нужда да бъде изпиран след 20 спечелени избора

И най-лошият мир е по-добър от войната. България от 2 години е в следен безпорядък, мога да посоча и архитекта. Това съобщи от трибуната депутатът от ГЕРБ Любен Дилов.

Някой има ли подозрение, че ГЕРБ ще има същия или по-добър резултат на избори. Аз обаче си мисля, какво ще стане с гласоподавателите на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ... Кой ще завоюва от нови избори? Най-малко българите, кметовете, които чакат бюджет, администрацията, която се чуди на кого да се кланя, изброи Любен Дилов.

Служебното държавно управление е неприятно измислено от бащите на конституцията. Тоя бил изпран, оня щял да се изпере... Къде се перат българските политици? На едно само място – на избори. Борисов няма потребност да бъде изпран след 20 извоювани избори, заключи той и провокира овациите на първата политическа мощ.

Тези, които не са чули гласа им, спрете хаоса и направете някаква форма на ръководство, прикани Дилов.

Този кабинет, който ще има извънредно тежка задача, изпълнен съм със състрадание, съществува, с цел да го има 49-то Народно събрание. Има да поправя извънредно доста неща, не одобрявам като укор да се говри с Движение за права и свободи за конституционни промени. Трябва ни Велико национално заседание, за което приказваме от години. Но това е невероятно, заключи Дилов.

Трябва да поставим старания този парламент да работи, прикани той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР