И навръх 32-ия си рожден ден Ализе Корне не изневери

...
И навръх 32-ия си рожден ден Ализе Корне не изневери
Коментари Харесай

Корне към съдийката: Какъв ти е проблемът? Това е прекалено


И точно на 32-ия си рожден ден Ализе Корне не изневери на себе си. Французойката постоянно е била известна с избухливия си темперамент, който ни показва в най-пълна степен в мача срути против Тамара Зиданшек от третия кръг на Australian Open.

В случая обект на недоволството на Корне се оказа съдийката на стола Катаржина Радван-Чо, която получи дрънканица от французойката. Причината беше, че в един от най-важните моменти в мача, при 4-6, 4-4 от нейна позиция, Корне получи наказване за просрочване на времето преди осъществяване на сервиса.

Това бе второто предизвестие от съдийката, поради което Корне трябваше да извърши втори сервис – нещо, което по никакъв начин не ѝ се хареса.

„ Това е полуда. Не съм направила нищо. Взех си кърпата, взех топката и отидох. Не съм изчакала даже секунда “, сподели Корне, която в последна сметка победи и по този начин за първи път от 13 години насам доближи до четвърти кръг в Мелбърн.

„ Изчаках до момента в който топките са неподвижен и тогава стартирах часовника “, изясни ѝ Радван-Чо, само че това надалеч не успокои Корне. „ Това е невероятно. Взех топката и незабавно отидох на линията. Какъв ти е казусът с мен? “

Първоначално Корне се върна към осъществяване на сервира си, само че реши, че не е завършила с думите си към съдийката. „ Не казвай нищо. Само ме слушай. Много е надалеч и всякога би трябвало да отидеш (до кърпата). А ти си седиш тук и казваш „ просрочване на времето “. Прекалено е. “

В случая сякаш фактически Корне не се забави прекомерно доста, а на нейна страна като че ли бе и Зиданшек, която също бе получила предизвестие малко по-рано.

За французойката всичко приключи добре, въпреки че и след края на мача наподобява не бе не запомнила за случая, тъй като не поздрави съдийката.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР