И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които

...
И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които
Коментари Харесай

Слави Трифонов с първи коментар след вота: Всичко тепърва предстои

И на всички, които ни поддържат, и на всички, които злорадстват, ще кажа единствено - всичко занапред следва. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във " Facebook ", откакто партията му получи 3.83% от гласовете на вчерашните избори и не съумя да влезе в 48 Народно заседание.

" На всички, които гласоподаваха за " ИТН " и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите сътрудници ", декларира той.

" Уважаеми другари, скъпи другари, най-ценният подарък, който един човек може да направи на различен човек, е да му се довери. Доверието е скъп подарък. Важен подарък. Най-важният подарък ", показва Слави Трифонов.

" Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви длъжен безгранично ", написа водачът на Има Такъв Народ.

" Благодаря и на всички вас, които в тази акция работихте отдадено с мозъка си и с качествата си за " ИТН ". Благодаря ви! Вие сте същински воини! ", хвали хората си Слави Трифонов.
 Снимка 589767
Източник:  " Facebook " страница на Слави Трифонов
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР