И на тазгодишният Илинден Черно море взе жертви, въпреки предупрежденията,

...
И на тазгодишният Илинден Черно море взе жертви, въпреки предупрежденията,
Коментари Харесай

Пак Черен Илинден: Кристиян остана завинага на 18, откриха тялото му в морето на Златните

И на тазгодишният Илинден Черно море взе жертви, макар предизвестията, че мъртвото неспокойствие се е развихрило и влизането във водата е извънредно рисковано, за което предизвестяват алените знамена по вишките на спасителите. Първата жертва, както към този момент осведоми БЛИЦ, бе на Южното Черноморие на Северния плаж в Бургас. " Флагман " даде детайлности за нещастието, като заяви, базирайки се на очевидци: Трагедия точно на Илинден: Морето погълна бургазлийка, брачният партньор й ридае над тялото по време на разпознаването.

Минувачите, които се натъкнали на безжизненото тяло рано сутринта подали сигнал в Първо районно ръководство. Около 10 минути по-късно 63-годишен бургазлия от ж.к. „ Славейков” дошъл паникьосан в 1-во РУП. Той обяснил на чиновниците на реда, че жена му хванала такси рано тази заран, до момента в който той спял и се запътила към плажа.

Той съумял да види в телефона й, който тя изоставила в дома си, че последният набран номер е този на известна таксиметрова компания. Позвънил на номера и от компанията обяснили, че водачът я оставил на ресторант „ Златна котва”.

Мъжът бил доста обезпокоен. Обяснил на служителите на реда, че жена му е изпаднала в тежка меланхолия преди няколко месеца и ги умолявал да стартират да я търсят, преди да се е случило най-лошото.

Тогава обаче униформените се сетили, че е допустимо да има връзка сред откритото на плажа тяло и изчезналата брачна половинка на бургазлията.

Той бил откаран на мястото, където за жал разпознал точно жена си.

В ранния следобяд пристигна печална новина и от Златни пясъци. Мъртвото тяло на 18-годишният Кристиян Светлозаров Иванов било намерено в морето на Златни пясъци. Самоличността му е доказана, заяви „ Петел “, като се базира на представител на ОДМВР – Варна.

Предстои съдебно-медицинска експертиза, която да откри повода за гибелта, допълниха от полицията.

В обществените мрежи се появи информация за изгубването на Кристиян с зов да бъде оказана помощ за откриването му. Последното, което се знаеше за 18-годишния юноша е, че е отишъл на плаж в Златни пясъци, против хотел “Интернационал”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР