И на предишния вот социологията ни слагаше втори, коментира Табутов Очаквам

...
И на предишния вот социологията ни слагаше втори, коментира Табутов
Очаквам
Коментари Харесай

Табутов, ПП: Очаквам ние да излезем победители и да създадем правителство

И на предходния избор социологията ни слагаше втори, разяснява Табутов

Очаквам да излезем спечелили от тези избори и да създадем държавно управление, което дълготрайно да следва задачите ни. Това съобщи в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS Владимир Табутов от „ Продължаваме Промяната ”.

За социологическите изследвания, които подреждат Политическа партия на второ място след ГЕРБ, Табутов сподели, че и на предходния избор е било по този начин.

„ Най-силният ни коз е да сме измежду хората и да дискутираме техните проблеми. Получаваме кураж от хората, с които беседваме, с цел да довършим работата си ”, сподели Табутов.

Той обаче не уточни кой ще е претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната ”.

Що се отнася до отцепниците от Има Такъв Народ, Табутов сподели, че те са признати доста добре в Политическа партия.

„ Те се разпознават с нашите правила. Имахме народен съвет, при който гласувахме, по какъв начин да приемем тези хора, които ни поддържаха в много значим миг ”, сподели Табутов.

ГЕРБ пък били сигурно съперникът. „ Не мисля, че биха били наш сътрудник в едно бъдещо държавно управление в този си формат ”, сподели Табутов.

Инфлацията и енергийната рецесия най-вече плашат хората, счита още Табутов.

„ Газовите доставки значително са налични. Договорът с Азербайджан беше повишен като количества. Бяхме организирали да дойдат 7 танкера. Но това съставлява дребна част от стопанската система ни. Това, което имаме като налични газови запаси, ще удовлетвори цялото ползване на семействата. За бизнеса нещата са малко по-тежки. Но това не визира голяма част от нашата стопанска система ”, сподели Табутов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР