И много други изгодни предложения по случай 8-годишнитата на онлайн

...
И много други изгодни предложения по случай 8-годишнитата на онлайн
Коментари Харесай

Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – Kirin S1 за $234,99

И доста други преференциални оферти по случай 8-годишнитата на онлайн магазина

Солидни отстъпки за необятен подбор от артикули предлага онлайн магазинът Geekbuying

Началото на лятото е идеалният миг да се сдобиете с мечтания електрически скутер. Това може да стане и на доста специфична цена – единствено $234,99 с доставка от Европа, разбираме от промоциите в световния онлайн магазин Geekbuying.

Кампанията по случай 8-годишнината на магазина – Geekbuying 8TH Anniversary Infinity Sale – от през днешния ден е в разгара си и ще продължи до 25 юни. Купувачи от целия свят могат да се възползват от преференциални оферти за най-различни артикули – потребителска електроника, е-скутери и е-велосипеди, смарт телефони, таблети, преносими компютри, ТВ плъгини и какво ли още не с огромни отстъпки.

Освен оповестените отстъпки всеки покупател може да разчита на купони за спомагателни отстъпки, които варират според от цената на поръчката. Ето и съответните отстъпки:

Специално внимание притегля секцията с така наречен Outdoor артикули. Тук влизат електрически скутери, скейтборди и колела, всевъзможни уреди за спортуване и фитнес и други Онлайн магазинът е оповестил отстъпки до 50% плюс упоменатите към този момент купони за отстъпка.



Несъмнено, едно от най-атрактивните оферти по случай 8-годишнината на онлайн магазина е това на е-скутера Kugoo Kirin S1 – той се предлага сега на цена от единствено $234,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH11 и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S1 е отличен е-скутер за града с мощен безчетков мотор 350W, който развива скорост от 25 км/ч (като поддържа три режима на каране с разнообразни скорости), може да измине до 25 километра с едно зареждане на батерията и обезпечава безвредно каране, с помощта на здравите и устойчиви 8-инчови гуми двойни дискови спирачки. Скутерът може да се ръководи от мобилно приложение и се предлага в черен цвят.

Купи : Kugoo Kirin S1 – на цена $234,59 с ваучър GKB8TH11 и доставка от Европа

Друг забавен артикул на привлекателна цена е роботизираната прахосмукачка Roborock S5 Max – домакински апарат, който ще облекчи живота на всеки, които желае жилището му да бъде непрекъснато чисто, без да изразходва доста старания за това. Вакуумната прахосмукачка има всмукателна мощ 2000pa и комбинира 2-в-1 функционалност – изсъхнало и мокро разчистване, с автоматизирано определяна на маршрута и редица други смарт благоприятни условия. Предлага се в бял цвят.

Купи : Roborock S5 Max – на цена $419,99 с ваучър 4BWES55J и доставка от Полша ($11,39)

Ако търсите електрически велосипед, внимание заслужава предлагането за модела FIIDO D1. Това е сгъваемо е-колело за напредване в града, което се отличава с яки 14-инчови гуми и мощен мотор 250W. Моделът развива оптималната скорост 25 км/ч, а литиевата батерия с потенциал 10,4Ah обезпечава пробег до 40-55 км с едно зареждане. Велосипедът е разполагаем за поръчки в бял цвят.

Купи : FIIDO D1 – на цена $464,99 с ваучър GKB8TH11 и безвъзмездна доставка от Европа

За феновете на качественото аудио забавление са предопределени безжичните слушалки-тапи Tronsmart Onyx Ace. Те се възползват от преимуществата на Bluetooth 5.0 връзката със смарт телефона, с цел да предложат същинско стерео преживяване (TWS) в продължение на 24 часа с едно зареждане. Нещо повече, можете да управлявате слушалките с гласови команди, както и да се възползвате от функционалността им на микрофон. Достъпни са за поръчка в бял цвят.

Купи : Tronsmart Onyx Ace – на цена $24,39 с ваучър за отстъпка GKB8TH09

И още един аудио артикул от същия бранд – Tronsmart Onyx Free. Отново става въпрос за безжични слушалки-тапи, които обаче се отличават с опция за ултравиолетово дезинфекциране посредством кутията, с която се продават – това е изключително скъпо в актуалната обстановка на нараснал риск от възпаление с вирус. Слушалките употребяват Qualcomm чип, поддържат същинско стерео, както и моно режим и могат да се ръководят с глас.

Купи : Tronsmart Onyx Free – на цена 29,99 с ваучър за отстъпка GKB8TH09
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР