И МБАЛ-Велинград се включи в инициативата на Гората.бг за дарение

...
И МБАЛ-Велинград се включи в инициативата на Гората.бг за дарение
Коментари Харесай

Болница дари 220 кг дини на социални заведения

И МБАЛ-Велинград се включи в самодейността на Гората.бг за подаяние на вкусни български дини. Фондацията, взаимно с шефа на МБАЛ-Велинград доктор Данчо Гурдев, реализира подаяние от над 220 кг сладки български дини, които бяха разпределени сред Дом за възрастни хора " Ела ", Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания и Центъра за социална поддръжка и център за настаняване от фамилен вид в града.

След извършено изследване от Гората.бг, по отношение на цената (0,39 лева.), от фондацията изпратиха e- mail, с който насочиха доктор Гурдев от коя комерсиална верига да закупи евтини и хубави български дини- вид Кримсон от район Добрич.

Инициативата е под егидата на Гората.бг и цели подаяние на над 35 тона дини, които да бъдат купени от български производители. А след това да зарадват жители на домове за деца, домове за възрастни хора, домове за хора с увреждания, обществени кухни, организации, които подаряват на небогати и нуждаещи се, общини, които имат обществени патронажи и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР