И макар тази да е странна и непредсказуема, за пореден

...
И макар тази да е странна и непредсказуема, за пореден
Коментари Харесай

Дара Екимова е Жена на годината 2020 в категория Музика

И въпреки тази да е странна и непредсказуема, за следващ път бяха отличени дамите, които не стопираха да въодушевяват със своята работа, убеденост и хубост. Спазвайки цялостния набор от противоепидемични ограничения, гостите на елегантната гала се събраха в столичния Joy Station. Най-заслужилите дами от последните 12 месеца бяха разпределени в девет категории – Интернет, Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Медии, бизнес, Общество, #FOLOOWMYSELF by Fashion Days. Темата на събитието бе " Машина на времето ", в която водещият на „ Вечерното шоу” по Българска национална телевизия, Димитър Павлов преведе присъстващите през самобитна машина на времето, в която своите послания насочиха емблематични водещи на предходни издания, актрисата Силвия Лулчева и Поля Александрова. Във вдиеообръщение основният редактор на GRAZIA, Силвия Канин, насочи прочувствено обръщение към присъстващите, в което акцентира, че церемонията постоянно е ентусиазъм и мотивация да вървим напред. Първо на сцената се качи красивото дуо Слав и Хубен, с цел да връчат премията в категория " Модели ".

Там, изцяло справедливо, наградата отиде при Кристин Илиева, нееднократно потвърдила, че няма нищо невероятно, стига да разполагаш с ясна визия за огромния триумф. Талантливата Красимира Хаджииванова разгласи огромните спечелили в категория " Медии " - Левена Лазарова и Косара Чигирева. Тя одобри техните статуетки, защото двете нямаха опция да участват. Държейки статуетката " Жена на годината " 2020 за победителката в категория " Интернет ", Гери Турийска излезе на красивата сцена, с цел да връчи наградата на безспорната повелителка на интернет пространството - Евгения Джаферович. Елина Спасова, шеф маркетинг и корпоративни връзки в Domaine Boyar, се причисли към GRAZIA, с цел да връчи премията в категория " Дизайнери ". Там любимецът на гласувалите се оказа изобретателният дует на Димка Шаламанова и Алисия. Двете дами благодариха на всички дали своят вот и дадоха обещание да ни зарадват с доста нови креативен планове за в бъдеще.

За положителното въодушевление на гостите се погрижи и невероятната Прея, която взриви сцената с гласа и визията си, а по-късно разгласи " Жена на годината " в категория " Музика " - Дара Екимова!

Талантливата победителка се качи на сцената, с цел да получи премията си и съобщи, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърляме от фантазиите си, колкото и смели да са те. Лично Дара Екимова връчи специфичната премия на изданието " Посланици на хубостта ", която отиде при две дами с безпогрешно чувство към нея - доктор Мария Хаджийска и доктор Стиляна Трендафилова от Derma Act. Победители в най-социалната от всички категории, " Общество ", са Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, които нееднократно потвърдиха, че дейностите са единственото нещо, способно да промени света, в който живеем, към по-добро. Призът им връчи Диана Йорданова, ПР управител на " Фантастико ".

Тази година бизнес категорията бе преименувана на " Бизнес по време на пандемия ", тъй като номинираните в нея дами, затвърдиха устойчивостта на работата си, даже в сложното за всички време. Статуетката " Жена на годината " 2020 отиде при сестрите Alessa - Мими Ненкова и Мая Топчиева, а премията разгласи Янис Манакос, създател и изпълнителен шеф на Huts Spot Thompson. Специалната категория #FOLLOWMYSELF, учредена взаимно с Fashion Days, бе събрала четири дами, известни с това, че постоянно са 100% себе си. Заветният приз отиде при дизайнерката Антония Йорданова, която получи статуетката от водещия на церемонията Митко Павлов. Орлин Павлов разгласи фаворитката в категория " Актриси ". С наградата " Жена на годината " 2020 към този момент може да се похвали новата безспорна фаворитка на публиката - София Бобчева. Тя, от своя страна, съумя да разпръсне измежду аудиторията доста обич и необятна усмивка. Повечето номинирани почетоха изисканото събитие и не пропуснаха да си създадат поредност от фотоси и селфита. Край на вечерта бе комплициран с коктейл от селекция виновност Boutique Collection. Победителките, с изключение на статуетки и изтънчен букет, получиха и голям брой дарове от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar, без които събитието нямаше да бъде това, което бе.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР