И макар хората да скочиха един срещу друг най-вече заради

...
И макар хората да скочиха един срещу друг най-вече заради
Коментари Харесай

Довиждане, София! Новак Джокович се прибра при своята Йелена

И въпреки хората да скочиха един против различен най-много поради музиката, Новак Джокович очевидно не таи неприятни усеща към държанието на диджей Мартен и отхвърли му да му пусне “Луда по тебе ” на Камелия.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

И в Инстаграм тенисистът се сбогува със София, като съобщи: “До идващия път! ” и благодари на домакина си и сътрудник по караоке Григор Димитров. Така знаменателното му посещаване в България завърши и до момента в който някои занапред ще търпят негативи, той се завръща при красивата си брачна половинка.

С Йелена се срещат още в гимназията в края на 90-те години. Приятелството им потегля, до момента в който се забавляват, играейки тенис дружно. Връзката им започва през 2005 година, като от там насетне младата дама поддържа мъжа си както на корта, по този начин и в живота и фамилията.

8 години не престават връзките им, до момента в който Ноле най-накрая ѝ предлага брак. През 2014 година се женят на частна гала в Черна гора.

През октомври се ражда и Стефан, а Тара идва на бял свят след три години. Междувременно Новак Джокович и към този момент формалната му брачна половинка от ден на ден се трансформират в необикновен тандем.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Laureus (@laureussport)

Той печели трофеи, а тя съчетава грижите за фамилията с персоналното си професионално израстване. Основават и благотворителна фондация, която оказва помощ на деца да осъществен фантазиите си, подобрявайки просветителната система в Сърбия. Двамата водят здравословен метод на живот и имат уязвимост към йогата и медитацията. Благодарение на Йелена Ноле даже се научава да плете.

Автор: eva.bg, zabulgaria.eu

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР