И мъжът на певицата и водеща на Денсинг Cтарс Алекс

...
И мъжът на певицата и водеща на Денсинг Cтарс Алекс
Коментари Харесай

Алекс Раева: Не съм имала такъв мъж до себе си никога

И мъжът на певицата и водеща на " Денсинг Cтарс " Алекс Раева - Любомир Палаханов, подвигна цените на нощувките в къщата си за посетители в благоевградското село Смочево.

Вилата събира голяма компания, тъй като разполага с просторна всекидневна, 11 спални, както и басейн на двора, като цената за две нощувки за цялото помещение е 1850 лв. през февруари. От март нататък цената е с 400 лв. повече.

Любомир е прочут с бизнеса си в Благоевградско, въпреки че вилата за посетители се води на името на негова родственик в комерсиалния указател. Той е притежател и на пиано бар в града, както и на скандално известните заведения " Ъндърграунд “ и " Харем “, които държи със свои съдружници. Палаханов беше и кандидат-депутат от партията " ИТН “` през 2021 година. Мъжът на Раева, от който тя има петгодишна дъщеричка не съумя да стане депутат от партията на Слави Трифонов, който беше гадже на Алекс преди години.

В началото Алекс и Дългия са просто любовници, до момента в който той е в сериозна връзка с психоложката Магдалена Ангелова, на която се изясни в обич обществено и плака в телевизионния ефир.

" В началото аз бях втората, имаше и друга жена. Когато станах първата, взех решение, че не желая да го легитимирам. Виждаше в мое лице себе си, или по-точно черти от своя темперамент - неукротимост, решителност, примитивност... Имахме доста общи неща, само че беше комплицирано. Още първата година от интимните ни връзки стана ясно, че нямаме никакво бъдеще. Той настояваше, държеше на мен, аз вземах от него каквото можех. Като финален късмет да ме задържи ми предложи годеж в черква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано, до последната детайлност, само че за мен беше празен обред ", споделя Алекс.

Дори и това обаче не съумява да закрепи връзката им и тя напуща шоуто. Тя продължава по пътя си и среща предприемача Камен Атов. И тази обич обаче приключва с цялостно крушение, а след време певицата даже признава, че е била жертва на домашно насилие. Камен не един път й протяга ръка и даже си гаси цигарите в ръката й.

" В последна сметка той ме размени с друга жена. Шамарите не болят толкоз. За шамарите ме е позор, че съм ги позволила. Още на първия трябваше да си потегли. Оставането е мой избор. Ама е мъчно. Всяка жена, която е претърпяла сходно нещо, ще ме разбере. Оставаш, тъй като искаш да му окажеш помощ. Отвратително е, когато този човек ти посегне и по-късно каже " ох, скърбя, аз съм глупак “. Започва се едно самообвнение. В свое лице виждаш някакъв избавител “, изповядва се Раева. С него също се сгодява по чудноват и непредвиден метод. Пътуват към Чудните мостове в Родопите. Качват се на най-високото място и предприемачът й желае ръката. Тя приема предлагането му, а вечерта двамата го отпразнуват с пазача на хижата и със инцидентни хора. Впоследствие обаче стартира тормозът и тя взема решението да го напусне.

След раздялата изпада в цялостна меланхолия и даже се изолира изцяло от най-близките си. Трябва й много време, до момента в който преодолее обидата и измяната, а от нерви смъква цели 17 кг. Ди-джей Дончо я вади от унинието и Алекс дълго време има вяра, че е срещнала подобаващия сътрудник, само че и тази връзка към този момент е в предишното.

След разлъката им певицата съществено обмисля да осинови дете, с цел да стане майка, до момента в който не среща Любомир Палаханов, чиято идентичност разкри " Галерия “. Най-любопитното е, че в ролята на Купидон за певицата и предприемача влиза дамата на Орлин Горанов Валя през 2018 година, когато ги среща на яхта.

" Аз направих първата крачка към нашата обич - изяснява Алекс. - Един тип аз го смъкнах. Ние през годините сме се засичали под дърво и камък и доста пъти, само че изобщо не сме се забелязвали. Даже когато схванал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той споделил

" Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни “. Е, изтърпя ме, горкичкият “, изясни Алекс. В продължение на седмица двамата не стопират да поддържат връзка, водят продължителни диалози, а химията посред им е тематика на диалог за всичките им другари. След като стъпват на твърда земя, Алекс отпътува за Египет на от дълго време планувани тренировки по гмуркане. За първи път лети с голямо отвращение и няма самообладание да се прибере още веднъж в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива стремително. Месец и половина по-късно Раева към този момент е бременна с първото си дете Лия, която тази година става на пет.

Певицата е безапелационна, че с предприемача за първи път се усеща същинска жена във връзката си. " Не съм имала подобен мъж до себе си в никакъв случай. Не съм мислила, че ще мога да изтърпя подобен умен, спокоен, толерантен, муден, даже и в говоренето. Пълната ми диаметралност. В началото това грубо ме изнервяше и побъркваше! А той единствено ми отвръщаше: " Това е по този начин и ти ще го схванеш и приемеш след време, умерено “, смее се певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР