И ма "тайно оръжие", което дава на тялото сериозно предимство

...
И ма "тайно оръжие", което дава на тялото сериозно предимство
Коментари Харесай

Лекар: Това е тайното оръжие на имунитета

И ма "тайно оръжие ", което дава на тялото съществено преимущество в битката с инфекциите.

"Тайното оръжие за отличната работа на имунитета е ходенето навън. Човек би трябвало да изминава най-малко пет хиляди крачки дневно. Без този най-малко считайте, че имунитетът ви ще е злепоставен ", декларира доктор Филип Кузменко в медицинския си блог.

Освен ходенето навън, Кузменко прибавя и още "помощни средства ", които могат да усилят способността на организма да устои на разнообразни вирусни инфекции, присъщи за есента.

"Можете да пиете чай с мед, лимон, джинджифил или, в случай че предпочитате, горещо какао. Можете да ядете повече плодове, съдържащи витамин С. Това са положителни помощни средства ", поучава терапевтът.

Поради пандемията от новия ковид в международен мащаб, укрепването на имунитета би трябвало да се комбинира със спазването на обществена отдалеченост и строги хигиенични правила, предизвести лекарят.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Възраждане " издига ръководителя на партията за претендент за президент на идните избори " Разчитаме на рецензията, когато е градивна ", съобщи министър председателят във връзка политически коментариПри обиска са били открити белязани банкнотиТя е отличена с влиятелната американска премия за музика " Грами ", а името ѝ е включено в Световната енциклопедия за музикаТрифонов: България заслужава да се потрудим за неяОсновател, идеолог и водач на партията „ Движение Нашият град ”Елен Герджиков е напуснал, тъй като не се е справял с отговорностите си, уточни БорисовРадев: От нашата единна воля и задружни старания зависи да опазваме свободата и независимосттаШефът на италианската марка счита, че колите с марка Alfa Romeo би трябвало да се фокусирани върху лидера.Съвсем неотдавна Гарсън работеше върху сериала „ И просто ей по този начин “Този светец прекарал три дни в корема на китНационалният книжовен музей провежда поклонение в памет на писателяНад страната ще продължи да нахлува студен въздухРуската империя поема заплащането на желаните от Високата врата 125 милиона златни франкаБроят на дейните случаи на болестта нараства до 40 832
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР