I'm A Celebrity...Get Me Out of Here 2021 победителят Sam

...
I'm A Celebrity...Get Me Out of Here 2021 победителят Sam
Коментари Харесай

I`m A Celebrity`s Sam Thompson споделя сладка почит към приятелката си Zara McDermott след победата в jungle

I'm A Celebrity...Get Me Out of Here 2021 спечелилият Sam Thompson блъсна приятелката си Zara McDermott след успеха си в неделя.

Звездата от Made in Chelsea прегърна „ любовта на живота си “, откакто се върна назад в Обединеното кралство след триседмичен престой в австралийската джунгла. 31-годишният радиоводещ се изправи против боксьора Тони Белю и някогашния политик Найджъл Фараж в невероятния край в неделя, 10 декември, преди да бъде коронясан за Краля на джунглата.

Данните от гласуването демонстрираха, че риалити звездата завоюва съкрушително, натрупвайки 43,35% от общите гласове на публиката, до момента в който Тони изоставаше с 30,87%, а спечелилият на трето място Фараж съумя с 25,78%. Разпределението на гласовете за Краля на джунглата беше Сам - 56,64% и Тони - 43,36%.

Зрителите следиха по какъв начин спечелилият Сам прекоси моста, с цел да прегърне най-хубавия си другар Пийт Уикс по време на последните моменти от шоу. Зара разкри, че не е съумяла да отлети до Австралия, с цел да подкр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР