“I'm a Barbie girl, in the Barbie world – много

...
“I'm a Barbie girl, in the Barbie world – много
Коментари Харесай

Новият филм за Барби: Дуа Липа е в ролята на русалка

“I'm a Barbie girl, in the Barbie world ” – доста от нас пораснаха с тази ария на Aqua. Барби е митичен облик, който вълнува света от средата на предишния век. Руса коса, сини очи, съвършена фигура – визията на Барби стана нарицателно за идеалистичните женски стандарти.

Неслучайно и новият филм за русокосата красавица провокира вълна от страсти по целия свят.  Първият му филмов откъс излезе в края на предходната година, а във вторник обществените мрежи бяха залети от фотоси, които показват съпътстващи персонажи във кино лентата.

Дуа Липа показа фотография в Instagram с изложение: „ This Barbie is a mermaid ”, с която разгласи присъединяване си във кино лентата. Въпросната фотография прилича афиш, а певицата е с дълга синя коса и бюстие в същия цвят. За броени часове фотографията получи над 3 млн. лайкове, а одобрителните мнения не стопират.

Междувременно излезе и нов филмов откъс, в който виждаме доста забавен комизъм от страна на основателите. Например Кен желае да пренощува у Барби, тъй като са гаджета, а когато тя го пита какво ще вършат, той дава отговор, че в действителност не е доста сигурен. Жанрът на кино лентата е очакван като комедия, само че надалеч не е за детската публика.

В различен фрагмент от филмовия откъс пък се вижда по какъв начин Барби и Кен минават с колата си около табела, на която написа: „ Real world this way ”, което пък ни навежда на мисълта, че лентата ще наблюдава историята на двамата отвън идеалния Барби Ленд. Все още основателите държат феновете в очакване какво тъкмо ще съставлява филмът - дали ще е просто комедия, или ще развива по-големи тематики като илюзията за съвършения свят и консуматорското общество.

Филмът е режисиран от Грета Гъруиг. В основните функции на Барби и Кен влизат Марго Роби и Райън Гослинг. Очаква се да бъде на огромния екран от 21 юли.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР