И лко Желязков подаде оставка като член на бюрото за

...
И лко Желязков подаде оставка като член на бюрото за
Коментари Харесай

Илко Желязков подаде оставка

И лко Желязков подаде оставка като член на бюрото за надзор на Специалните разследващи средства.

Той е глобен по закона "Магнитски ". За Българска телеграфна агенция ръководителят на бюрото Пламен Иванов съобщи, че това се е случило през вчерашния ден.

Оставката на Желязков обаче няма по какъв начин да бъде призната сега, тъй като той е назначен от Народното събрание и единствено Народно събрание може да го освободи.

Пламен Иванов добави, че приказвал с Желязков за проблема със глобите и той му обяснил, че изнесеното като информация не е правилно.






Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Надпис на вратата на магазин: " Вход единствено с маски! ". Отдолу добавено на ръка: " А с облекла може ли? " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво откриха учените, вижте:ЦИК също би трябвало да дефинира изискванията и реда за машинно гласуванеЕкспериментът ще ревизира могат ли такива материали да се употребяват в космосаВръзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек беше следена от близко от медиите преди към 20 години. Двойката даже получи любовния прякор „ Бенифър “Вячорка: Това не е конференция, а сцена или от Кафка, или от ОруелНова пропагандна офанзива на Китай след рецензиите от западните лидериИмето му значи популярен и великолепенМомче беше нападнато и удряно от друго дете в класВ търсене на сродната ни душа, цялостен живот се оглеждаме за знаци, с които да я откриемБайдън носеше слънчевите си очила, когато се срещна с кралицатаПосоката е ясна, само че са нужни доста повече стъпки за постигането на СО2-неутралитет в света до 2050 г.Най-много новозаразени през миналото денонощие са регистрирани в СофияКомпаниите желаят въвеждането на наложителни обществени доклади„ Институтът за културно завещание е погубен през годините – изцяло умишлено за корупция ”, сподели още министърът на културатаРусия остава най-голяма опасност за АлиансаСамият Красимир Каракачанов разяснява: „ За мен проблем с интеграцията на огромна част от циганското население има и аз няма да спра да приказвам ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР