И лидерът на Български възход Стефан Янев наруши мълчанието след

...
И лидерът на Български възход Стефан Янев наруши мълчанието след
Коментари Харесай

Стефан Янев доволен от резултата на партията си от 2 април

И водачът на " Български напредък " Стефан Янев наруши мълчанието след извършените предварителни парламентарни избори на 2 април. Учудващо, макар слабият резултат на партията и фактът, че в 49-ото Народно Събрание Янев дефинира резултатите на БВ като положителни. Това стана ясно на брифинг в централата на партията, съобщи БНР.

Янев благодари на всички 80 хиляди българи, дали своят вот за групировката и уточни, че съгласно него отливът на гласоподаватели се дължи на вземането на непопулярни решения от страна на политическата мощ.

" Едно от тези решения е за поддръжката за Украйна, където без значение от съществуващото болшинство, подкрепящо това решение, ние се присъединихме към него и добавихме доста значими условия от позиция на сигурността на България ", установи Янев. Той също посочи едно от изискванията, които има поради - всичко, което излезе от инвентара на Българската войска, да бъде сменено.

След като " Български напредък " към този момент е отвън Народното събрание, партията обмисля да се концентрира върху построяването на партийни структури и идните локални избори. Една от концепциите на групировката е да издигне кандидатурата на някогашния районен министър Виолета Комитова за кмет на София.
 Политолози чертаят или експертен кабинет, или нови избори
Политолози чертаят или експертен кабинет, или нови избори

Чудят се с кой мандат ще бъде препоръчан и по какъв начин ще бъде избран съставът на кабинета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР