И к’во прайм ся? Този въпрос лидерът на Има такъв

...
И к’во прайм ся? Този въпрос лидерът на Има такъв
Коментари Харесай

ВИДЕО Слави и Тошко със смущаващи разкрития: Бежанците идват! Петков и Денков са сапунджии

И к’во прайм ся? Този въпрос водачът на " ИТН " Слави Трифонов зададе на дясната си ръка Тошко Йорданов в ново извънредно видео, което се появи в профила му във Facebook.

Двамата направиха разкрития, следващи тези на Корнелия Нинова – че бежанците идват! И оповестиха данни, които са, меко казано, смущаващи.

9027 индивида за 2022 година и 600 за 2023 година е поискала Австрия да бъдат върнати на България. Така стават общо 15 000 индивида, които ръководещите, с анекса, подписан с Австрия на 29 декември 2023 година, задължават страната да одобри.

" Това е формален документ на Европейския съюз. Резултатът от неговата поява е, че излиза наяве, че те са лъжци ”, споделя Йорданов, показвайки документа.

" От едната страна имаш Кирил Петков и сапунджията Денков, които споделят, че това няма да стане по този начин. От другата имаш Австрия, която твърди противоположното ”.

Заключението на двамата бе: " Тези политически недоразумения са задължили България да направи това.

И против какво? Да минеш летището малко по-бързо (тоест съглашението е за малко по-облекчен режим на паспортна инспекция и нищо друго). Защото това не е Шенген. Шенген де факто няма ”.

И к’во прайм ся?, зададе Слави въпроса на Чернишевски. И подреди на Тошко Йорданов каква да бъде оттук насетне работата на екипа му в Народното събрание: " Няма да им вадите душата с памук. Ще им я вадите с острие или с куки. Защото те би трябвало да съблюдават морала и закона. Това е истината. Дай да спрем дотук ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР