И Кай Хаверц от Арсенал, и Деклан Райс ще вървят

...
И Кай Хаверц от Арсенал, и Деклан Райс ще вървят
Коментари Харесай

Кай Хаверц и Деклан Райс в опасност за сблъсъка на Арсенал от Шампионската лига с Байерн Мюнхен

И Кай Хаверц от Арсенал, и Деклан Райс ще вървят по въже по време на първия четвъртфинален мач от Шампионската лига против Байерн Мюнхен във вторник вечер.

Двата тима се срещат на " Емирейтс ", където ще участват единствено почитатели на " топчиите ", откакто почитателите на Байерн бяха неразрешени да участват от УЕФА за мятане на фойерверки по терена против Лацио в последния кръг. В резултат на положителната им форма в лигата, Арсенал е любимец в конфликта, само че напредъкът до последните четири надали ще бъде елементарен.

Едно главоболие за шефа на артилеристите Микел Артета преди началото на мача произтича от обстоятелството, че двама от най-важните му играчи в Хаверц и Райс са на по един жълт картон от премахване. Ако някое от двете летни попълнения получи предизвестие във вторник вечерта, ще му бъде неразрешено да взе участие в реванша на " Алианц Арена ".

Трудна задача чака Арсенал и в двата мача и концепцията да отида вкъщи на немския гранд без Хаверц и Райс евентуално ще извърши със боязън някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР