И Катя Близнакова обмисля да последва примера на Зуека –

...
И Катя Близнакова обмисля да последва примера на Зуека –
Коментари Харесай

Катя Близнакова емигрира като Зуека

И Катя Близнакова обмисля да последва образеца на Зуека – да напусне страната и да хване накъдето й видят очите.

 

Изпълнителката на „ Лиляно моме “ е уверена, че пъкълът се намира на територията на благата ни родина, където хората се гледат един различен изкривено, а злобата и завистта царуват. По всяка възможност ще замине за Гърция, където има родственици.

 

Това, което я стопира все още да емигрира е грижата за възрастните й родители, които доста обича. В противоположен случай, мигновено би тръгнала по белия свят, отбелязва тя. Категорична е, че по-добре да бъде никому незнайна измежду чужденци, в сравнение с известна в България, където липсва последователност сред поколенията и почитание към хората, постигнали нещо.

 

Според нея младото потомство не знае обикновени неща и няма обща просвета, не чете книги и не се интересува от предишното, а е вторачено единствено в глупавите си телефони. Идея си няма по какъв начин ще се живее отсега нататък с такива хора.

Възмутена е от скорошна преживелица – с младо семейство се случили да чакат да преминат през Граничен контролно-пропусквателен пункт на връщане от Гърция. Когато минали границата и влезнали на наша територия, мъжът взел торбичка с отпадък и я изхвърлил в тревата, без да му мигне окото. Не се въздържала и го попитала за какво не е направил това в Гърция, където санкциите за сходно провинение са много солени, а той се отнесъл извънредно жестоко с нея и даже я обидил.

 

Близнакова недоумява какво се случва с хората в страната и за какво са станали толкова зли или пък от дълго време са зли, само че са се прикривали. И въпреки това да не се харесва на хората, гласовитата русокоска продължава да не цепи басма никому и постоянно да споделя истината в очите.

Инфо: Уикенд

Тагове: Катя Близнакова „ Лиляно моме “ България българин татковина злоба завист грубост
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР