И като слушам някои дървени философи да обясняват, че Трети

...
И като слушам някои дървени философи да обясняват, че Трети
Коментари Харесай

Каракачанов за мигрантите: Не сме длъжни да плащаме чужди сметки

И като чувам някои дървени философи да изясняват, че Трети март не било празник, а било контракт сред някакъв султан и някакъв съветски император, просто не мога да схвана в каква страна живеем. Този изострен коментар направи военният министър Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността малко след края на церемонията по издигане българския байрак пред Паметника на Незнайния боец.

В деня на Националния празник той приказва пред медиите, като направи малко резюме на събитията отпреди 142 години, съобщи кореспондент на Novini.bg. Според министъра на защитата историята би трябвало да се помни.

"На 3 март преди 142 година се сбъдна едно от наследствата на Левски – и ние българите желаеме да живеем свободни в земите си ", съобщи Каракачанов.

Той напомни, че по силата на Санстефанския контракт България е била с огромна територия, което не се е харесало на великите сили. Затова е и последвало по-късното й разделяне. Оттам пък се е появил стремежът на българите да се обединят още веднъж.

Почетният часовой пред президентството с тържествена промяна

Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността също удостовери, че се чакат нови договаряния сред евролидерите и Турция за справяне с мигрантския въпрос. Заради подготовката по тематиката през днешния ден от честванията отсътвал министър председателят Бойко Борисов, разкри министърът. Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността разяснява, че България не би трябвало да позволява нито един незаконен мигрант и законите би трябвало да се съблюдават.

"Който желае да посети Република България, да бъде по този начин добър да си извади виза, паспорт. Това, което се случва в Гърция е бедствия. Пререканията сред Ердоган и европейските водачи са от дълго време. В целия този конфликт България е почтена. Нито сме правили "пролети " някъде по Близкия изток, нито сме длъжни да плащаме сметката на други ", съобщи вицепремиерът.

Каракачанов съобщи още, че на границата ни все още е спокойна. Всички сигнали за придвиждаващи се мигранти от турска страна се изпращат към управляващите на южнатата ни съседка, откъдето до момента са реагирали съответно, уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР