И канцлерът на Германия Ангела Меркел е поставена под карантина.

...
И канцлерът на Германия Ангела Меркел е поставена под карантина.
Коментари Харесай

И Ангела Меркел под карантина

И канцлерът на Германия Ангела Меркел е сложена под карантина. Причината е, че докторът, който я е ваксинирал, е дал позитивна проба за COVID-19, заяви в. " Индипендънт ".

Говорителят на госпожа Меркел сподели, че тя е била осведомена за лекарския тест скоро след провеждането на конференция в неделя, на която тя разгласи нови ограничения за ограничение на разпространяването на вируса, в това число възбрана за групи от повече от двама души на обществени места.

Говорителят на канцлераа Щефен Зайберт съобщи, че Ангела Меркел е получила в петък защитна ваксина против пневмококова зараза.

Зайберт сподели, че 65-годишният канцлер на Германия ще бъде подложена на постоянни проби през идващите дни и към този момент ще продължи работата си от вкъщи.

Припомняме, че Ангела Меркел не е първият международен водач от водещата група Г-§, който влезе в карантина поради вируса.

По-рано този месец в Канада Джъстин Трюдо беше подложен под карантина, откакто брачната половинка му даде позитивен тест за вируса. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР