И към този час продължава блокадата на пътя Сливен -

...
И към този час продължава блокадата на пътя Сливен -
Коментари Харесай

Утре се очакват затруднения на трафика между Сливен и Ямбол заради блокадата

И към този час продължава блокадата на пътя Сливен - Ямбол. Той остава затворен към този момент повече от две денонощия от протестиращи поради държавните ограничения против Африканската чума по свинете. Собствениците на свине са безапелационни, че няма да позволен ветернири да избиват животните в домовете им.

 © Сава Стефанов
Полицаи са посетили къщите на част от притежателите на свине след началото на митинга край Крушаре, с цел да подпишат документи, с които се задължават да не попречват чиновниците на Агенцията по храните - да не стопират придвижването, както и да не нарушават правата на останалите хора. Въпреки подписа си, някои през днешния ден бяха още веднъж на блокадата.

Очаква се на следващия ден, в първия работен ден от новата седмица, да има усложнения на трафика сред Сливен и Ямбол по обходния маршрут, който усилва пътя с към 30 километра. Стопаните обаче са безапелационни, че блокадата ще се вдигне единствено в случай че бъдат осъществяване настояванията им. А те са преразлеждане на ограниченията за битка с чумата.
 © Сава Стефанов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР